Ahojte, chcem sa opýtať aký je Váš názor na fejky (nie len kabelky ale celkovo) drahých značiek? sama nosím originálne a je pre mňa tak nejak nepochopiteľné kupovať si fejky aby sa slečny nimi prezentovali aj keď na originál nemajú. no na druhej strane je ich vídať v uliciach toľko, že sa zrejme musia niekomu páčiť. čo vy na ne?
Váš názor na fejk kabelky drahých značiek
ja si myslim ze v tomto pripade vela ludi nechape ze taketo veci niesu pre ludi ktori na to nemaju ... a tym nemyslim ze naozaj nemaju ale skor ide o to ze predsa nepredam barak aby som kupil kabelku alebo nebudem setrit 2 roky... proste ak fakt niekto ma 16k mesacne tak tak nejaky liter na kabelku da a nevidim na tom nic zle ani vysinute. ale ak ma niekto plat 1000 EUR a kupy za to takuto kabelku tak je to podla mna debil...
inak machiatto je lost
aaa mas pravdu zuzka pomylila som sa ... dik za opravu ,pisem to z prace "za pochodu" len tak narychlo reagujem :D
nie to nepíšeš, to ani netvrdím (ani nie som vzťahovačná) len sa ti snažím naznačiť, že nepotrebujem výklad toho čo mi machiato adresuje, chápem to aj bez toho :)
ani za pravdu mi dávať nemusíš, o to tu nejde :) (inak hodnotu nie lehotu)
No a sme doma :-/ zuzka ja nepisem ,ze si hlupa !! Jasne aj tvoje prispevky maju urcitu vypovednu lehotu a uznavam ,ze mas v niecom pravdu ,tak ....?
Prezyvka ,kazdy pise to co uzna za vhodne ,svoj nazor ,svoju skusenost ,svoj postoj k dannemu problemu ..... vsak nech si pisu co uznaju za vhodne aspon je to tu pestre :))
LILIII ja nie som hlúpa, dokážem porozumieť písanému textu, toto je diskusia, tak diskutujeme, on napísal svoj pohľad, ja zase svoj :)
tak beriem spat..
LILIII kebyze aspon napise nieco rozumne, pytam sa 0vecku ci nevie polozit na drevo 16 000 a tu pride henten zamiesa sa do toho ze ci viem co znamena 16k ze to nie je 1600 ale 16 000. Tak naco sa do toho miesa ked nevie o com sa my dvaja rozpravame?
Prezyvôčka a kto rozhoduje na koho bedeme ci nebudeme reagovat ,ty ? Vsak klídek chlapina ;))
machiatto plus co sa miesas do diskusie ktore nebola adresovana tebe?
machiatto myslel som 16 000 ty magor teda tvoj prispevok je absolutne zbytocny. ale v pohode chcel si sa hrat na mudreho. nevyslo :D