Ahojte vcetci, pisem s tym problemov dufam ze sa Vam nebudem zdat trapny. Mam 17r. a dost dlho som streval jednu babu velmi velmi krasnu az dych mi to vyrazalo :) vedel som isto ze je odomna starsia ale netusil som kolko. Ide o to ze sme si zacali pisat a trocha sa spoznavat. Je super! Typoval som jej ze ma 23 max 24r. vyzera tak ani nahodou viac aj vsetci moji kamosi jej tak tipovali. No zistil som vlastne ze ona ma 30r. bol som nenormalne prekvapeny. Ona posobi ako dievcatko. Co mam robit vlastne teraz?? Asi by ma nechcela a pod. nechcem sa pred nou strapnovat, chcel som ju pozvat von ale teraz sa budem citit trapne. Je strasne krasna a sexi stalr si s nou predstavujem intimne veci. Co si o tom myslite?
Som moc mlady
m. daj pokoj ty uchyl pricentrovany
*rozbil...
Ste vazne take trubky baby ? Nikto z vas v 17-tke netuzil po starsom muzovi ? Ked budem mat 30-ku nikdy sa nebudem vyjadrovat posmesne na adresu 17-rocneho cloveka ,vy ako starsie by ste mohli podat radu na patricnej urovni . Chcem pocut rozhovor vas ,ked ste mali 17 dievcata . :)
Lili- kebyže si moja dcera alebo žena, alebo by som ťa videl osobne, robil by som ti hubu!
Taktiez by som si s nim ani ist na kavu nevedela predstavit,viest nejaku debatu so 17 rocnym deckom.Ale chlapec ma aspon fantaziu a mozna cely ten pribeh a to pisanie sa odohrava len v jeho pubertalnej hlave.
Lilli ja mam 31 rokov a urcite by som nechcela 17 rocneho stredoskolaka...co by mi mohol ponuknut? ako sa moze rovnat 30-tnikovi chlapovi?
Nesmierne kultivovany prejav. "Luxusna", "brutalne", tym sa opisuje nova Audina za vykladom. A v podstate preco nie, je to pre teba objekt, rad by si si zasulozil, ved kto v tvojom veku nie. Len ma prekvapuje ta burka testosteronu...obstastnit 30-tku, fakt si trufas?V tvojom veku to vacsinou byva dvojminutovy tras so spotenym celom a otvorenou papulkou...tiez by som sa zmyslela nad tou udajne nemoznou 17-tkou, mohlo to byt aj trocha inak, nez to ty vnimas. Ale este, ze si to s nou hned ukoncil ;)
Baby ,ale ste protivne . Preco by nemal na starsiu ?
Angnes poslednu vetu si zabila tiez sa rehocem. Ale chudak nieze si teraz nieco spravi.
Agnes sa rehocem ale si mu dala.Bohuzial on nema sajnu ake ma potreby 30 rocna zena.Platonicka laska ach jaj.