Ahojte vcetci, pisem s tym problemov dufam ze sa Vam nebudem zdat trapny. Mam 17r. a dost dlho som streval jednu babu velmi velmi krasnu az dych mi to vyrazalo :) vedel som isto ze je odomna starsia ale netusil som kolko. Ide o to ze sme si zacali pisat a trocha sa spoznavat. Je super! Typoval som jej ze ma 23 max 24r. vyzera tak ani nahodou viac aj vsetci moji kamosi jej tak tipovali. No zistil som vlastne ze ona ma 30r. bol som nenormalne prekvapeny. Ona posobi ako dievcatko. Co mam robit vlastne teraz?? Asi by ma nechcela a pod. nechcem sa pred nou strapnovat, chcel som ju pozvat von ale teraz sa budem citit trapne. Je strasne krasna a sexi stalr si s nou predstavujem intimne veci. Co si o tom myslite?
Som moc mlady
m. nejake tie hodiny mi mozes dat aj ty ,kedze ako vidim, tvoj inteligencny kvocient striela az po same nebo :))
Lili nauč sa gramatyku!
Tibikee ... nuz asi ma ta baba charakter a nenaleti na lep kazdemu .... ale bolo by fajn ,kebyze ju pozves niekam ci uz sa strapnis ci nie ,aspon budes o skusenost mudrejsi a mozno po tom stretnuti ti uz nebude pripadat az taka dokonala . ;)
m.-ko ty moj Bodyguardík :DD
Každučký deň Lili :)
Nie LILIII to nie len o tom, inak povedane ved kto by nechcel :) ale tu mne ide skor o to, ze ona si moze vyberat je starsia a blabla.. Len si nemyslim ze by mohla o mna zakopnut sak som asi decko prenu aj ked ja si tak nepripadam a neviem ci by som nanu mal... tu ide o to.
m-ko zlato ty na mna zase davas pozor !!!!!!
Lili čo je ťa vôbec do toho!Staraj sa do seba!!!
Jaj ty ju chces pomilovat ! Tak poviem a nefnukam :-)
Kludne sa milujte aspon v predstavach ,ked ta uz ta buducnost nezaujima .... len nechapem co riesis pozvanie
Ked ja ani neviem co by som mohol ocakavat od toho, ja som mal frajerky uz vo svojom veku ale boli hlupane nebali ma vobec nechal som ich, s jednom som spal ale ten sex bol trapas! :) ja som v prvom rade chcel s nou pokecat nazivo a nie len pisat, raz som jej to napisal aj ale nejako to zahovorila niecom inym a potom sme sa k tomu nedostali uz a teraz co zahovorila to schvalne ci nechtiac?
LILIII ja stale pisem a vravim len o pritomnosti nie o buducnosti, ja neplanujem si ju zobrat za zenu :) v mojich rokoch chcem este zit, ale tiez som clovek len ktory vidi a tuzim po laske objati sexe