Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som moc mlady

Príspevok v téme: Som moc mlady
Tibikee

Ahojte vcetci, pisem s tym problemov dufam ze sa Vam nebudem zdat trapny. Mam 17r. a dost dlho som streval jednu babu velmi velmi krasnu az dych mi to vyrazalo :) vedel som isto ze je odomna starsia ale netusil som kolko. Ide o to ze sme si zacali pisat a trocha sa spoznavat. Je super! Typoval som jej ze ma 23 max 24r. vyzera tak ani nahodou viac aj vsetci moji kamosi jej tak tipovali. No zistil som vlastne ze ona ma 30r. bol som nenormalne prekvapeny. Ona posobi ako dievcatko. Co mam robit vlastne teraz?? Asi by ma nechcela a pod. nechcem sa pred nou strapnovat, chcel som ju pozvat von ale teraz sa budem citit trapne. Je strasne krasna a sexi stalr si s nou predstavujem intimne veci. Co si o tom myslite?

adriiiiii

A jasne ze ho to nebavilo ked nema ponatia o zenskom tele nevie sa dotykat tam kde treba nema skusenosti so sexom.Si myslis ze by to vedel robit s 30 rocnou ktora by bola cela bez seba akeho ma alfa samca?Prosim ta take fiasko ake by zazil si nevie ani predstavit.

kablica

Tibikee, neverim, ze nejaka zdrava trdsiatka by nieco skusala so sedemnastrocnym deckom, ak nie je hebofilna...nehovoriac o tom, ze je to atraktivna zena a nie nejaka chudera, ktora berie hocico, co sa jej naskytne :-D
tridsatrocna ma svoje jasne predstavy o zivote a sedemnastrocny zajacik jej moze sluzit na kratkodobe pobavenie, nic viac, navyse bud trocha sebakriticky-si si isty, ze mas na taku uzasnu zenu?
ale ono je to vcelku sranda kukat na zajacov, ako slinia :-D

tak..

adri. pisal ze ta 17 r. bola v posteli ako poleno a on sa snazil. koho by to s takou v posteli bavilo. v sexe nejde len o to aby sa iba muz snazil uspokojit zenu ale obojstranne. s tebou to musi byt v posteli fakt uzasne.

Tibikee

O com by sme sa asi tak mohli bavit? No piseme si a bavime sa spolu aj cely vecer niekedy si piseme, cize az take tragicke to nebude. Nemyslim si ze nejaky sprosty a paci sa mi ked mi niekedy pise co ona v mojom veku robila mna to dost pritahuje :)

pandorica

Mužmi sa stávajú vtedy, keď vedia prevziať zodpovednosť za svoj život a svoje činy, čo sa niekomu nemusí podariť celý život.

pandorica

Osobne si myslím, že Mužov, tých ozajstných akosi ubúda.Miesto toho mám e metrosexuálov zahľadených do seba, ktorý sa vedia rozplakať pri pohľade na vyrážku po holení...:)