Ahojte vcetci, pisem s tym problemov dufam ze sa Vam nebudem zdat trapny. Mam 17r. a dost dlho som streval jednu babu velmi velmi krasnu az dych mi to vyrazalo :) vedel som isto ze je odomna starsia ale netusil som kolko. Ide o to ze sme si zacali pisat a trocha sa spoznavat. Je super! Typoval som jej ze ma 23 max 24r. vyzera tak ani nahodou viac aj vsetci moji kamosi jej tak tipovali. No zistil som vlastne ze ona ma 30r. bol som nenormalne prekvapeny. Ona posobi ako dievcatko. Co mam robit vlastne teraz?? Asi by ma nechcela a pod. nechcem sa pred nou strapnovat, chcel som ju pozvat von ale teraz sa budem citit trapne. Je strasne krasna a sexi stalr si s nou predstavujem intimne veci. Co si o tom myslite?
Som moc mlady
Nikto z toho lasku az za hrob nerobi .
:DD zaucanie mladych uch..a to je to, co Lilli nechce pochopit, mne taky mladuch nema co ponuknut
Zasa tu z toho nerobte lasku ako z romanu, ved jasne pise, ze ju chce na sex. A z toho pohladu jej naozaj nema co ponuknut, jedine, ze by ta zena mala ako vedlajsi projekt zaucanie mladych uch do tajov uspokojenia zeny. Aj take su, ale je ich pomenej.
Opravujem my
Ved mi mu pomahame nech si zbytocne nerobi falosne nadeje a nech neni sklamany.Ta 30 mozna ani netusi ze sa chlapec zalubil, a on ako 17 rocny jej bohuzial nema co ponuknut.A jasne ze ak som mala 17 tak nad 25 sa mi muzi zdali uz stari a ver mi ze ani moji rodicia by mi nedovolili nieco riesit lebo by im doslo co taky muz asi potrebuje tak netrepem. Dobre?
Zrazu ste svate .
Bezne tu baby zakladaju temy a nariekaju ,ze sa zalaskovane do starsieho . Ja netvrdim ,ze konkretne ty adriii ,ci ty jaja ,len pisem ,ze je mozne ,ze sa to v zivote bezne stane ,ked dievca sa zalubi do starsieho ...... tak berte to ako skutocnost ,ze sa to stalo tomuto mlademu muzovi ,preco ho hanite za kazde slovo co napise a za jeho tuzby ..... no boze je mlady a buchol sa do tej ,ktora je v jeho ociach dokonala ,luxusna
Adriii netrep nad 25r. je dedko si inak kompletna? Ten chalan sa aj tak vyjadroval ze si myslel ze ma 23-24r. a teraz ostal prekvapeny anevie co ma robit. Ja ked som mala 17 mala som aj starsich kamaratov aj mladsich, bolo to jedno skor islo o tom s ktorym som si viac rozumela aky bol povahovo s tym som bola. Tuzba po starsom mladsom nehrala rolu ale aky bol dotycny!
:DD nie Lilli, jedina trubka si tu ty...my len nie sme na stredoskolakov :DD
Už mi stoji kokot.
Boze lili isto ako 17 rocna som netuzila po dedkovi max do 25 aj ten uz bol na mna stary.Chlapec je evidentne v puberte a trosku si to prikrasluje a sniva, jasne na tom neni nic zle.