Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé gynekologické vyšetrenie

nikolet

ja idem prvy krat za hodinu, veeelmi sa bojim:((( som panna, ale cez konecnik sa nedam vysetrit, to radsej uteciem:)mam z toho stres cely den...

lavrik

ja ked som bola prvy raz tak ma vystrovala lekarka cez konecnik lebo som bola panna...potom som zmenila lekara a teraz som sice stale panna ale minule isiel lekar cez posvu takze je to asi individualne...zavisi asi aj od priechodnosti,mna to vobec nebolelo.ved lekari vedia co si mozu dovolit a co nie :)

gyndo

moja kamoska bola u gynekologa, bola 1. krat, je panna a najprv ju chcel klasicky vysetrovat cez posvu, ale ked ju to bolelo, tak ju vysetril cez konecnik.

kikakkk8

ahojte potrebujem poradit, vcera som mala pohlavny styk s mojim chlapcom ale nebolo to prvy krat, pred tym som uz mala sex s mojim byvalim ... robili sme to dost dlho a v niektorych okamihoch ma to aj bolelo, co sa mi inokedy nestavalo. Prezeravtiv si moj priatel dal pred vyvrcholenim dole a niesom si ista ci stihol penis vytiahnut ... semeno som mala na nohe, je mozne ze vystriekol dva krat po sebe? a dnes rano som aj krvacala ale menstruaciu som mala pred 3 tyzdnami... co znamenalo to krvacanie? bojim sa ci niesom tehotna, mam 17 rokov ... dakujem

Vločka

popoluska
a lekárka ťa vyšetrovala cez konečník, či cez pošvu? Lebo keď si panna (pýtala sa ťa to?) tak ťa má vyšetrovať iba cez konečník a tak ti blanu pretrhnúť nemôže

popoluska

ahojky mozem sa spytat ze ked som panna a bola som u gynekologicky prvy krat - ci je mozne ze mi roztrhla blanu? ja fakt neviem som z toho ubolena - dusevne