Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé gynekologické vyšetrenie

xx

mam 14, styk som nemala. ixiik dakujem ze si ma ukludnila. ta predstava ze mi bude strkat prsty do konecnika sa mi totiz vibec nepacila :-)

ixiiik

ahoj XX,tak neviem nenapisala si ci si uz mala pohlavny styk.No tak ci onak si myslim ze sa na to pozrie z vonku,odobere mozno vzorku a posle na rozbor.Neboj sa nebude to nic hrozne.Myslim si,ze jej budu stacit tie vytery.Pekny den a drzim palce.Neboj bude to v pohode

xx

ahojte. asi budem musiet ist ku gynekologovi, lebo mam "tam dole" nejake problemy. svrbi, stipe, silny vytok a taka biela hmota. myslite ze ma bude vysetrovat aj cez konecnik??? alebo len pozrie, ze co a ako? prosim aspon nejake nazory, lebo idem uz asi zajtra. moooc dakujem

vivi

petruska hybaj ku gynekologovy...On vie co treba robit a ake lieky ti predpisat.Kamaratka ma dokonca take bolesti ze ma od doktora potvrdenie ze ked ma menzes nemusi ist do skoly.Ale odkedy jej dal nejake lieky tak je to lepsie.Neboj sa to zvladnes.Urob to pre seba.Je to uplne v pohode.Ja viem ze mne sa to teraz hovori no mala si videt mna ked som tam isla prvy krat...Keby nebola somnou kamaratka tak odtial utecem:) drz sa....

lenka15

Baby, co sa bojite!!! Je to uplne v pohode. prvykrat je to trochu blbe, ale ked si zoberies, ze ten doktor to robi cely zivot.... Kazda baba tam raz musi ist a vobec to nie je take hrozne. Ja som sa sice tiez bala, ale len prvykrat. Teraz som tam jak doma.

petruška

Ahojte,mám 16 rokov,hrozné bolesti v podbrušku.Vraj by som mala ísť ku gynekologovi,ale hrozne sa bojím o čo ide,bolesti.Vneposlednom rade sa hambím.Nemohol by mi niekto poradiť o čo ide?Čo najskôr,prosím.Tie bolesti sa už nedajú zvládnuť.Ibalgin,ani Panadol Femina mi nezaberajúProsím pomoc.Dík

sisi488

oh my gottttttt ! co ked aj mne pride nejaka pozvanka ???!!!!!!!!! ja sa odstahujem a ked ne tak sa tvarim ze nejestvujem

bibinka

Ahojte. Prisla mi pozvanka na gyn. vysetrenie.Bojim sa tam ist, co mi budu robit odpiste na mail podrobnejsie mam 16

saxana

ahojte.
mam taky mensi problem.
mam 16 rokov a som este panna.chcem sa opytat ako prebieha vysetrenie.pocula som, ze gynekolog vysetruje cez analny otvor,aby nedoslo k naruseniu panenskej blany.je to pravda?

hela

Nepozna niekto neakeho vyborneho gynekologa v BA?teraz som sa sem prestahovala tak by ma potesila keby ste mi poradili..