Este som nebola u gynekologa, ale chcela by som si ist dat predpisat antikoncepciu.Ako prebieha prva "navsteva"?Trochu sa bojim...
Prvé gynekologické vyšetrenie
cavte vsetky ustrachane...:)ja som mala teraz sokovu terapiu:)isla som sa len prvykrat objednat a sestricka ze-nikoho tu nemame,pod aj hned!:)skoro ma tam vystrelo,ale zmierila som sa s tym behom minutky...no a dopadlo to tak ze sa tam nahrnulo kopu pacientiek,a iba ma objednala..takze trpnut budem este dva tyzdne:)ale prezijem to..a budem mat lepsi pocit,ked budem vediet ci som v poriadku pre buducnost a tak...drzte palce:)
ahoj. prvá gynekologická prehliadka je úplne v pohode. aj ja som sa obávala čo sa tam bude diať,ale nie je to nič čo by si už určite nepoznala. je to akoby ta chalan prstoval, až nato, že nebudeš vlhká,tak to bude také drsnejšie. trvá to pár minút.neboj sa nič to nie je.
a to ta steklilo ze si sa smiala?:))dievcata a preco sa neporadite aj s vlastnymi mamami??hm??
ak ta to ukludni moja prva navsteva bola velmi vtipna... doslova. ked ma vysetroval bola som taka nervozna ze som chytila hystericky zachvat smiechu a nemohla som prestat. doktor si najprv myslel ze placem alebo co a ked zistil ze sa smejem az mi slzy tecu tak bol dost zmeteny povedal ze take nieco este za svoju dlhu lekarsku prax nezazil a vysetrenie dokoncil v torsku ztazenych podmienkach (clovek ked sa smeje tak dost vybruje, hlavne ked sa snazi nerehotat sa nahlas.) no co, smiech lieci.
pre NESMELU!neni to nic hrozdne aj ja som sa bala a ani nevie ako bola som tam 1 krat asi pred mesiacom,zober si so sebou suknu a tam sa prezlecies nic si pod to nedas a vojdes porozprava sa s tobou a uz to ide:-)
Nijak specialne. Prides, povies, spravi ti krvne testy - odoberie ti krv tym rozumej a da ti na vyber tabletky. Nemas sa coho bat.
ahojte.neviete mi poradiť nejakú dobrú gynekologičku v Martine?prosím čo najskôr napíšte..musím ísť na prehliadku.dik
Nera, fakt dobrá gynekologička v KE je v železničnej nemocnici pri Jumbe. Meno je na T,ale nespomínam si :)). Je fakt zlatá. Nemusíš sa báť.
Ahojte, neviem som z tohto fora trocha mimo...datumy a tak.. Mam problem, s ktorym by som mala ist ku gynekologovi.teda ku chlapovi ucite nie. Neviem co ma tam caka, a jasne ze mam poriadny strach.. ale musim. Studujem v Ke a od vas si prosim nejake dobre odporučanie na nejaku fakt dobru gynekologicku tu v ke. Dik
bude vsetko v pohode.Neboj.Oni beru ohlad na to aka je skutocnost,nechcu nejako vystrasit.Este raz drzim palce.Daj potom vediet.pa