Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé gynekologické vyšetrenie

qiu

okila 1. návšteva gyn. je individuálna nikde nie je napísané kedy. Niektoré začnú chodiť keď dostanú 1. mens, iné keď začnú mať problémy, alebo keď začnú pohlavne žiť...

qiu

hela000 je to čisto na tebe... AK si dáš sukňu tak sa nemusíš prezliekať, a ak si dáš nohavice tak si zober nejaké tričko aby si v ordinácií nebehala holá.

hela000

Priebeh tu opisany je, ale co tak tu supnut aj nejake rady, napr. ci si vziat suknu ab. dlhe tricko(so sebou ab. na seba), proste nieco z vlastnej skusenosti, dake rady skusenejsich.. :))

elwin

jezisi kriste no ako asi, prides, vyzlecies sa, sadnes si na stolicku, nohy do takych kovovych drziakov, doktor pride a zacne ta vysetrovat, mozno ti vezme nejaky vyter...
a k tomu ci byt abo nebyt vyholena, ako ono je to na tebe ale uz len z ucty k tomu doktorovi by si mala byt aby sa tam nemusel hrabat a pozerat sa na zaplavu chlpov, na ktoru musi hladiet ked vysetruje rocniky 1960 a nizsie...

sunnysweetie

ahoj nesmela,ahoj trt :) :) :)
tak,ked ides na prvu gynekologicku prehliadku, tak to vyzera asi takto:
doktor sa ta spyta,ci si este panna,ak povies,ze si,nemoze si dovolit ta vysetrovat cez posvu,lebo by ti mohol porusit panensku blanu..preto ta vysetri cez konecnik..neboj sa,neboli to,vazne..len sa musis uvolnit..budes citit,ako ti zvnutra "ohmatava" vajecniky a maternicu.je to sranda..
ak uz nie si panna,tak ta vysetri cez posvu..da ta sadnut si na taky vysoky stol..a do posvy ti vopcha taky nastroj,ktoremu hovoria kacica :)
je to taka rurka,ktoru ti vopcha do posvy a bude tadial sledovat,ze ci mas vsetko OK.
ani toto neboli,len je to blby pocit,lebo je to studene a tvrde :)))
nemas sa coho bat..
mozno ta posle este na sono,zistit ci je naozaj vsetko OK a este ti moze max. urobit vyter ..ani to neboli..
takze mile slecny,nebojte sa prvej navstevy u gynekologa..
ja mam takeho super gynekologa,ze ked ma vysetruje,tak mi rozprava vtipy..aby som nevnimala co robi,ale aby som sa bavila na jeho vtipoch..
drzte sa.pa.cmuk

trt

ja vas nechapem, kazdy sa pyta aky to ma priebeh, ale nikto na otazku neodpovie, ked som secko citala, tak nasla som otazku ci ma ist vyholena abo co, ale nikde som nenasla odpoved na to, doteraz som sa nedozvedela ako to tam prebieha

janka

ahojte ja som uz u gynekologa bola a strasne som sa bala ale na koniec bola vetko ok ani ma to nebolelo a pred tym ako zacal mi vsetko vysvetlil asi najhorsie na tom bolo ked dal do mna klieste inak to bolo v ohode