Este som nebola u gynekologa, ale chcela by som si ist dat predpisat antikoncepciu.Ako prebieha prva "navsteva"?Trochu sa bojim...
Prvé gynekologické vyšetrenie
gabka neboj on ti neodhrizne z nosa.
ja sa tiež teraz chystám ku gyndovi prvý krát. neviem - ale dajak sa bojím :o)
nikaaa dobry gynekolog je vo svite. Do pp nemocnice nechod a hlavne nie ku chmelovej. Je to neludsky clovek. Pa
ajojte prosim vas poradite mi? kedy by som mala ist prvy krat ku gynekologovi?aj ked este nesexujem? a naco s arobia krvne testy? a este jedna otazka co v gynekologickom vysetreni znamena PGV a OGV, videl aosm tu napisane na kamoskinom listku...ale nechcem sa jej pytat...diky moc z aodpoved papa
ahoj, a nejaku gymcu v poprade poradite????lebo chcem zacat s HAK a ta by trebalo ist...Ď
Brunuska,
dakujem za povzbudenie. Potom napisem, ze co a ako.
babi klud- nie je to nic hrozne!!! v pohode sa to da prezit! je to sice trosku take - nieze neprijemne ale take divne.
katrinka rakovina to urcite nie je- malicke hrcky v slabinach sa zvyknu sem tam objavit-nemas pred menzesom??? ked ta bolia aj prsia. hrcky sa objavia aj zmiznu-alebo ich tam mas stale-a ako dlho??? a bolia??? nestresuj klud-neodkladaj navstevu na gynci-budes na istom-takto sa len trapis- a zbytocne.a nemas sa coho hanbit-vies kolko takych za den vidi?? a tvoja nie je nicim vynimocna! :-) je to len chvilka-zavries oci a ani nevies ako bude po tom.
Ahojte. Prosim pomozte. buduci tyzden v stredu idem na prve gyn. vysetrenie a strasne sa bojim. A hanbim. Horsi je ale strach. Nasla som si totiz take hrcky v slabinach a zvyknu ma boliet prsniky. Strasne sa bojim ze mam rakovinu. Nespim, v skole to ide dolu vodou... Ak o tom nieco viete, prosim poradte mi. Mam ozaj strach