Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé gynekologické vyšetrenie

qiu

fetoke to ako myslíš vážne že si nebola 6 rokov na gyn? a aj to že dcera berie HAK čo doktor predpísal tebe? Už len to, že pre každú vekovú kategóriu sa predpisujú rozličné druhy HAK pre množstvá hormonov, ktoré su obsiahnuté v tabletke..Sa zahrávaš so zdravím vlastnej dcery...A ked začala pohlavne žiť tak by mala isť na prehliadku...nie vždy je dobré si brať príklad z rodiča ako prepáč za úprimnosť ale toto ma úplne šokovalo...Inak nechcem ťa strašiť, ale jedna známe nebola 3 roky na gyn. a teraz leží na onkológii s rakovinou maternice...mala by si prehodnotiť svoj postoj k vlastnému zdraviu, a už ked ti nezáleží na tvojom tak aspoň na dcerynom by ti mohlo

ppp

pravda pravduca, ja by som dcere take svinstvo ani nedovolila brat, nieto este jej to nechat predpisat...Dostane trombozu, tak budes zodpovedna za vrazdu!!!

pre fetoke

to mi príde nezodpovedné , že si dáš na seba dcére predpísať hak... ale síce aj lekári to berú ako cukríčky... sila!

ppp

Mam 26 rokov a okrem castych kvasiniek som fit. Nikdy v zivote mi nebol robeny ultrazvuk (maternice a vajecnikov, ci su ok), je to v poriadku?

fetoke

To neprehanajte, som na gynde nebola 6 rokov a som tu.Masiruju Vas lekari, ktori z Vas žijú. Dcera chcela anti, tak som pred tymi 6mi bola u uchyla a nechala som si napisat. Ona to berie a v poho.

zuzulienka za

:)) tak oki- pani doktorka Popluhárová v ZA a aj sestrička- fakt super!
Strašne som sa bála, pred prvým vyšetrením-jednak že aká bude ona a či to bude bolieť, a potom ešte, ako to dopadne-či mi náhodou niečo nezistí (priznám sa- či zabrala tabletka "po"). Vyšetrenie uplne bezbolestné- len trošku nezvyk, ako som písala, rozkročiť nohy pred niekym cudzím. No ona je milá, aj sa pousmeje, pozerá sa do očí, spýta sa, čo ťa trápi a tak. Naozaj sa nemusíte báť. A ordinuje: nevime ako sa volá tá ulica, ale je to pri medzi poštou1 a VIXom - v tej budove, ako je Student Agency. :) dufam že som pomohla.
PS: ak sa chcete ísť dať zapísať ako nová pacientka, tak asi čím skôr, pretože ja osm bola v januári a už mala problém, kde ma dá, pretože má dosť plno! No nakoniec ma zobrala a som rada :)