Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé gynekologické vyšetrenie

Ema132

baby, ze si ju vsimate... ta "kunda" musi byt bud nejaka trapna pubertiacka alebo nejaky chlap..ved take nazory normalna inteligentna zena mat nemoze..a uz len ten nick...asi tak:)

dancaBB

kunda ty tu co rozpravas o dostojnosti?? ved hadam ked mam nejaky problem, zapal alebo tak..tak hadam nebudem plakat doma do vankusa od bolesti zato ze sa mi doktor bude pozerat medzi nohy...a ked je zena tehotna tak co??nepojde ku gynekologovi lebo podla teba to je nedostojne?ty rozmyslas vobec tou hlavou?

by ma zaujimalo kolko mas rokov..ale ocividne si este u doktora este nebola lebo asi medzi nohami skryvas nieco za co sa velmi hambis..inak to nevidim

kunda

milá josie, tie čo majú miesto mozgu gumu to zvládnu v poho. Pokiaľ existuje jedinec ženského rodu, pre ktorú je dôstojnosť viac než slovo v slovníku, tak hľadá spôsob.

josie

ja mám presne ten istý problém ako skye, tiež mám fóbiu zo všetkých lekárov a z gynekológov najviac, je mi zle iba ked si pomyslím že tam budem musieť ísť, a to som ešte nebola ani raz.
nechápem o čo kunde išlo, ale normálne závidím babám, že na gyndu idú úplne v pohode

alzbee

kunda: fajn..tak odhliadnuc od predoslych prispevkov mi teda normalne vysvetli, ze o co ti vlastne ide, ze co si tym sledovala, ked si mi zacala vypisovat, ze navsetvu gyneokologa prezentujem ako hrdinsky cin?...lebo ja navstevu gynekologa beriem ako uplne normalnu, ked mam nejaky problem alebo ked musim ist na rocnu, cize ja v tom ziadne hrdinstvo nevidim. Nie je mi to prijemne, ale ked tam raz musim ist, tak idem. A to, ze sa pozeram do stropu, tak na tom ti akoze co vadi? Predpokladam, ze 99% dievcat a zien nema potrebu sledovat, ze co za nastroje berie lekar/ka do ruk...takze este raz-moja otazka znie: o co ti slo?

dancaBB

kunda akoze len tak pre informaciu ja som bola naposledy u gynekologa pred 2 rokmi..a nechodim tam jak na klavir...a to ze s tym mas problem tak to je tvoja vec..ja s tym problem nemam tam ist...je to normalne..ked ides k zubarke tak sa bojis tiez otvorit papulu?lebo neviem ci ty mas nejakeho uchylneho doktora alebo mas nejaky komplex ze sa za nieco hambis ale tomu doktorovi je to uplne srdecne jedno ze si tam pred nim roztiahnes nohy...zato ze si z toho dosrata tak to neznamena ze aj ostatni..

dancaBB

ono to asi o niecom svedci ked mas taky vystizny nick..lebo normalna baba by si ho urcite nedala..len taka sliepka vymleta jak si ty draha moja..chod si zobnut zrna

dancaBB

alzbee no ono to bude asi v tom ze tato kunda rada roztahuje nohy...ci je to gynekolog alebo niekto iny..to je uplne hlavne ze jej da a ona je spokojna..k.rva

alzbee

Jaaaj, ty chuderka...je mi ta luto...sak si precitaj svoje pripsevky...ved su uplne ubohe a trapne...vypisujes tu o hrdinskom cine, o eurovolbach a pritom tato tema je o prvej navsteve gynekologa, z ktorej ma temer kazda baba trochu strach...ale ved kludne si nas urazaj dalej...tvoje pripspevky aj tak vymazu...