Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvé gynekologické vyšetrenie

dievča

ahoj alzbee ano viem ako prebieha normalne vysetrenie len vazne neviem či som ešte panna abo nie a 1x ma vyšetrovala cez konečnik čo som v pohode prezila a hrozne ma to trapi neviem čo jej mam povedat,takže myslis že by mato bolelo....som z toho už zufala a v hroznom strese pretože by som xela aby mi spravila aj tie stery, beriem HAK už dlho tak neviem važne neviem dakujem moc za radu.

alzbee

dievča: no...tazko povedat. Vysvetli gynekologovi, ze bol uz petting, aj pokus o pohlavny styk, ale ze zrejme si este panna. Osobne si myslim, ze mal by ta este vysetrit cez konecnik. kazdopadne mozes ho poprosit, ale to by bolo podla mna bolestive...lebo predpokladam, ze vies, ze nepanny sa vysetruju tzv. kacicou (ja to tak volam:)), ktoru strci do teba a roztiahne ti vaginu. Cize naozaj si myslim, ze ako pannu by ta to bolelo. Kazdpadne mu povedz, co mas na srdci.

dievča

ahojte prosim vas xela by som sa spytat idem už 2x zajtra na gyn. prehliadku, ale asi som ešte panna,s priatelom sme sa pokusali mat pohlavny styk no zatial to nevyslo.Problem je však ten že beriem HAK už dlho kvoli bolestivemu menzesu a xela by som aby ma vyšetrila normalne nie už cez konečnik ako 1x.Myslite že ked ju o tom poziadam tak mi vyhovie. Len neviem či to nebude boliet.dakujem moc za rady.Dost ma to trapi rada by som mala už za sebou normalnu prehliadku.

ywush

ahoyte..chcem sa spytat ako mam vysvetlit mame ze mi lekar nepredpisal antikoncepciu proti pocatiu ale na to ze mam velmi vela dni menstruaciu?? neveri mi a chce sa spytat lekara...no ale niesom pana a necem aby sa to dozvedela..co myslite lekar ma prezradii??a akojej to mam vysvetlit?? dakujem

Macca

Uzivatelovi "kunda" bol udeleny ban. Dakujem za reporty. Ak sa tu este objavi, pouzite funkciu "UPOZORNIT ADMINISTRATORA".

dancaBB

josie ja mam taky pocit ze ona sa toho boji tak sa takto brani...najlepsia obrana je utok..chapes za to ze ona nema odvahu tam ist tak my ostatne sme zle lebo tam chodime ked mame problemy...no nemam slov

dancaBB

ale to je zaujimave ze ked ti tam dava priatel tak to ti nevadi..ale ze sa tam pozre clovek ktory to ma vystudovane a vobec nic mu to nerobi vidi ich denne stovky, ta to ti vadi...on to nestudoval na to ze je rad ze sa moze kukat medzi nohy ty truba...som zvedava jak sa budes tvarit ked budes rodit...alebo ked budes mat bolesti...potom som zvedava jak sa zachovas...lebo neviem ako ty ale ja sa za nejake sproste gynekologicke problemy nemienim stat neplodna a chcem mat deti!ale to ty ocividne o tom ani neuvazujes..lebo musis mat maximalne 14 rokov..