Este som nebola u gynekologa, ale chcela by som si ist dat predpisat antikoncepciu.Ako prebieha prva "navsteva"?Trochu sa bojim...
Prvé gynekologické vyšetrenie
aha tak dakujem to je zaujimave to som ešte nepočula ale radšej sa snou asi porozpravam dakujem
no napadlo ma, že povedz doktorka sa ťa sama opýta, že: pohlavný styk si mala?
tak povedz, že skúšali sme. A ona už sama pozrie, či si panna alebo nie.
A ešte otoč sa chrbtom k veľkému zrkadlu, predkloň sa a medzi nohami sa pozri do zrkadla. trošku si roztiahni zadok smorom hore a uvidíč, či si panna alebo nie. Ak nie si tak tá dierka bude celá. ak nie si, bude otvorená.
xela si mi niečo napisat? ak si ešte tu napis prosim
ano som, a ty? :-)
ešte si tu? aby som zbytočne nepísala.
no tak teda napisem, dakujem za pomoc
Tak drzim palce a potom daj vediet, ze ako si dopadla:))
alzbee:no lenže ked skusal ist do mna prstami to bolo už davnejsie ale sa mi zda že potom som mala trocha spinenie, teraz som mala taky problem že sme to ani dlho neskusali myslim pohl. styk. Ale vzdy ked sme skusali poh. styk tak ma to dost bolelo a nevydrzala som to.už neviem kde može byt problem ale trapi ma dost ta prehliadka neviem skusim sa s nou porozpravat a tebe moc dakujem že si si nasla čas mi odpisat už som myslela že mi dnes ani neodpises dakujem
No to mas pravdu, ze ako u koho, ze niektore baby to nebolelo...chapem tvoju situaciu...a ako je to u teba s pettingom? ked ta robi priatel prstami, tak mu to ide v pohode alebo ta to boli? lebo ved mozno ti uz natrhol blanu a v tom pripade by podla mna normalne vysetrenie aj mohlo byt.
vieš ked niekto pise že idem 1x a vysetri ho normalne že ich to neboli tak ja neviem asi ako koho