Chcela by som vediet vas nazor na opakovanu mykozu. Je podla vas normalne, ak zena nou trpi opakovane (da sa povedat ze kazde dva tyzdne) dlhsiu dobu a gynekolog stale predpisuje len lieky kazdeho druhu (macmiror,gynopevaril,canesten,candibene,lomexin,...) ? Nemal by byt pri takomto probleme uz iny postup? Mam na mysli nejaku dlhodobejsiu liecbu alebo cosi ine. Pretoze sa mi nezda primerane davat lieky neustale aj ked vie, ze i tie silnejsie nezaberaju. Ved z tolkych antibiotik,tabletiek uz musi byt zena zvnutra \\\" vyzrata\\\" ( pardon za vyraz). A zmenu lekara si nemoze vybrat nakolko takmer nikde nechcu brat novych pacientov.
Dakujem za kazdy nazor.
Opakovana vaginalna mykoza
Sladké vadilo aj mne. A skús jesť probiotické jogurty a kefír. Tie tiež pomáhajú prirodzene obnoviť rovnováhu v organizme
skusala si zmenit zivotospravu?
mne napriklad dost skodil cukor...
tiez som mala obdobie ked som mala mykozy nonstop a citila som ze sa to zhorsuje ked jem sladkosti
Enzymax V dopoučili v lekárni aj mne a bola som jeho účinkom naozaj milo prekvapená. Neverila som, že nejaký výživový doplnok mi može pomocť. Ale je pravda, že pri opakovaných zdravotných problémoch musíte hľadať ich príčinu a tú odstrániť. Inak si pomožete iba nakrátko
Všetko súvisí s imunitným systémom ak ho máš oslabený aj mykozy sa budú neustále opakovať .Mne napríklad zabral Enzymax lebo je aj na imunitu aj hojí sliznice ktoré su podráždené a nevedia sa zahojiť
Pre mňa je top proti opakovanej mykoze wobenzym. Mala som dlhodobo velke problemy s mykozou a casto sa mi opakovali.
Pri opakovaných mykózach treba rozhodne liečiťpríčinu nielen dosledky. Pokiaľ vám lekár neustále predpisuje lieky, nie je to v poriadku. Príčina je vo vnútri. Je potrebné upraviť si stravu, noste len bavlnenú bielizeň, užívajte laktobacily, vyhýbajte sa bazénom, preliečte sa aj s partnetom, nech si to stále neprenášate a nezabudnite, že problémom može byť aj nadmerný stres
Kočky máte pravdu telu chýbajú enzými a nevie bojovať s infekciami je prekyslené. Oslabená imunita a sliznice tiež a potom sa nevedia spamätať.Najprv si dajte do poriadku imunitu .Súhlasím aj s tými sladkosťami.Radšej sa ich vzdať.Ja som s wobenzymu prešla na Enzymax V je pre mňa lepší.dáva do poriadku sliznice aj imunitu a hlavn eberiem iba 2 tb denne
Je tu vela tém kde ženy píšu že im na vaginálne problémy pomohla liečba u doktorky Albertovej. Ja som si u nej liečila nadváhu je to síce niečo iné ale je to prírodná liečba a tá zahŕna všetko.
Ale ako dlho vlastne trvá sa z takéhoto problému dostať? Keď sa chcem z toho dostať, tak sa musím aj nejakým miestam ako napríklad bazény a podobne aj vyhýbať alebo to nie je nejako potrebné? Malo by sa to teda liečiť nejako prostredníctvom liekov z vnútra?
Mala som dlhodobe problemy s mykozou, casto sa opakovala najma v lete, skusala som fakt asi vsetko, kamaratka mi potom odporucala wobenzym a az ten mi pomohol. KOnecne nemam problem s mykozami