Chcela by som vediet vas nazor na opakovanu mykozu. Je podla vas normalne, ak zena nou trpi opakovane (da sa povedat ze kazde dva tyzdne) dlhsiu dobu a gynekolog stale predpisuje len lieky kazdeho druhu (macmiror,gynopevaril,canesten,candibene,lomexin,...) ? Nemal by byt pri takomto probleme uz iny postup? Mam na mysli nejaku dlhodobejsiu liecbu alebo cosi ine. Pretoze sa mi nezda primerane davat lieky neustale aj ked vie, ze i tie silnejsie nezaberaju. Ved z tolkych antibiotik,tabletiek uz musi byt zena zvnutra \\\" vyzrata\\\" ( pardon za vyraz). A zmenu lekara si nemoze vybrat nakolko takmer nikde nechcu brat novych pacientov.
Dakujem za kazdy nazor.
Opakovana vaginalna mykoza
ak nie si spokojna s postupom svojho lekra,a neboj sa skusit ineho, ja som si prezila nieco podobne a len lutujem, ze som nenabrala odvahu uz davnejsie... moja sucasna gynekologicka ma vysetrila dokladnesjie a vraj sa mi mykozy vracali hlavne preto, ze som mala probleysm s imunitou, na co mi odporucila uzivanie wobenzymu, co naozaj aj zabvralo nakoniec
kočky, fakt sa oplati vyskušať wobenzym, mykozy sú čisté peklo a zbaviť sa ich je hotova veda
..mamita ja sa ti ani necudujem, ze si stastna..som na tom podobne..dlho som nerozumela ako mozu taketo problemy prist..duplom som si nevedela predstavit ako z toho von..no dnes som rada, ze som nasla tuto diskusiu a ze som sa inspirovala..:)
mne pomohol wobenzym, velmi odporucam :)
liviaintown aj mne pomohol minulý rok, keď som mala takéto problémy a som z toho šťastná ešte dnes :)
mam kamosku, ktorej pomohol wobenzym, vyskusaj :)
- Samantha89
myslím si, že robíš veľmi dobre, to čo robíš. Že posilňuješ, aj keď si z mykózy už vonku.
Pre mňa je v tomto top wobenzym. Keď som trpela rovnakými problémami, zachránil ma a pravidelne ho užívam aj na zlepšenie oslabenej imunity.
pre teba to už môže byť ak si si tým prešla a vieš ako sa veci majú, ale pre niekoho to neni také jasné keď nevie, keď problémy ako je mykóza pred tým nemal, preto som to napísala :)
- hedviga1884
vieš, že ma to ani neprekvapuje? Je to asi v dnešnej dobe normálne, že prehliadame problémy a riešime ich až keď prídu, aj keď vtedy je už pomerne neskoro a celá tá liečba tým pádom môže trvať dlhšie.