Chcela by som vediet vas nazor na opakovanu mykozu. Je podla vas normalne, ak zena nou trpi opakovane (da sa povedat ze kazde dva tyzdne) dlhsiu dobu a gynekolog stale predpisuje len lieky kazdeho druhu (macmiror,gynopevaril,canesten,candibene,lomexin,...) ? Nemal by byt pri takomto probleme uz iny postup? Mam na mysli nejaku dlhodobejsiu liecbu alebo cosi ine. Pretoze sa mi nezda primerane davat lieky neustale aj ked vie, ze i tie silnejsie nezaberaju. Ved z tolkych antibiotik,tabletiek uz musi byt zena zvnutra \\\" vyzrata\\\" ( pardon za vyraz). A zmenu lekara si nemoze vybrat nakolko takmer nikde nechcu brat novych pacientov.
Dakujem za kazdy nazor.
Opakovana vaginalna mykoza
strašne moc sa teším z toho, že sa cítim lepšie, že aj teraz keď to leto ide, aby som bola fit a aby som bola na tom dobre, aby som nemala divný pocit tam dolu, lebo v teple je to ešte horšie a myslí, že to mi dajú za pravdu mnohé baby, ktoré si tým tiež prešli :)
Mamita je to skvelé, keď vidíš výsledky, keď cítiš, že to telo napreduje, že sa z problému dostáva čo? Ja tiež som bola rada, keď som už bola na tom fajn, keď už ma nič nesvrbelo, neštípalo, ale keď som sa cítila dobre, čisto a sviežo :)
hedviga to máš síce asi pravdu, len na niektoré veci samy prichádzame neskoro a o tom by som ti vedela napísať celý sloh, preto si myslím, že je dobré sa poučiť z chýb iných a najmä ak ide o zdravie :)
bronicka..ani ja som nevedela ze aj ked uz je po probleme je vhodne lieky uzivat aj nadalej..myslela som ze to neni treba..ze tym padom som z toho uz definitivne vonku a uz sa mi ten problem nikdy nemoze vratit..ale to nie je pravda..preto je tiez prevencia dolezite..
len to si musi asi sama uveromit, prist na to, ze aj ta prevencia je nesmierne dolezita :)
bronicka ak telo nebude silné, ak nebude odolné voči vonkajším vplyvom, tak sa môže stať, že by sa mykóza vrátila a keď lieky užívaš ako prevenciu tak je to fajn aj z tohto pohľadu, že to telo držíš vo forme aby ho nič neohrozovalo ;)
nie je to vôbec zbytočné, práve naopak pretože aspoň to mám teraz ako prevenciu, aby sa mi tento problém náhodou nevrátil, aby moje telo sa stalo voči tomu a aj mnohým iným problémom odolné ;)
Nie je to zbytocne, to telo je potrebne chranit predsa aj ked uz mykoza nie je :-)
Moze sa vratit ak telo nebude dostatocne silne a nebude sa vediet branit ;-)
..mamita naco to beries este teraz ak uz nemas mykozu?..nerozumiem tomu celkom?..ved to je ti teraz uz aj celkom zbytocne nie?..
kourtney12 ten je super, ja s ním mám tiež pri mykóze skúsenosť a pomohol mi dostať sa z toho, beriem ho ešte aj dnes a som rada, že som sa vôbec o takýchto enzýmoch dozvedela, konečne som po niečom videla nejaké tie výsledky, že niekam sa posúvam, k lepšiemu
;)