veľmi malé prsia

Príspevok v téme: veľmi malé prsia
anjika

Mám 32 rokov a veľmi - nulky. Jednou príčinou je, že som chudá a veľkosť pŕs vraj závisí od množstva tukového tkaniva. Aj robím dlhé roky posilňovacie cviky, no stále bez výsledku. Som vegetariánka a mäso jesť odmietam z morálneho presvedčenia. Deti nemám. Silikóny rozhodne dmietam!!!!!!!!!!!!! kvôli ohrozeniu zdravia. A takisto si nemienim kupovať ani všeliaké výrobky v lekárňach, lebo im neverím a bojím sa vedľajších účinkov. Ale vraj obsahujú pohánku, kukuricu a ešte nejaké zložky. Ak priberiem, nebude to žiaľ len v prsiach. Inak antikoncepciu neberiem, lebo mávam migrény. Chcem mať napríklad také dvojku - skrátka aby mi vznikla taká tá čiarka medzi prsiami, lebo to je pekné. Istotne mi dobre poradíte.

eva1988

ahojte baby ja som asi že zázrak prírody mne narástli z čísla 1 na číslo 3 a možno aj viac čiže nezúfajte...a teraz mám ten problém že mi chalani čumia len na prsia a nie do oči a hneva ma to ...a baby majte sa rady take ake ste

nikto001

Dzivky vas tu take trapy,jooj ja meriam 177 vaha len 50 kg :D som chuda noa :D a tiez prsiaa nemam velkeee pravdu povedat dost malee noa? :D... mne to nevadiii :D chcte ma velkee ze by ste ich az tahali za sebou? :D... uz to nieje modernee :D.. a ziadne tabletky ani silikony niesu na nic dobree,len si dobabrete do zdravia.Hlavne je si byt sebavedoma a nevsimat si inich a riadit sa podla nich :P

Luxis

Mám 18 a dvojky...a čo...aj ja som sa tým zaoberala ale to nezmením, tak s tým musím žiť...bože, baby, chalan ktorý hladí na kozy určite nebude otec do rodiny...celé kozy sami o sebe máme len na kojenie pre deti do budúcnosti, tak o čo tu vlastne ide....
a od tučnoty to nezávisí, moja bývala spoluž. mala 90kg a cici žiadne...

:)

Ja mám problém s tým že mám malý penis len 11cm v stojke:(...dlho som sa preto trápil a trápim sa aj teraz...ne pokeci som kecal o tom s holkami...80% holiek mi odpísalo že na veľkosti nezáleží...potom mi nejaká 20 ročná holka odpísala že ona má podobný problém a to taký že má malé prsia a tiež takto kecala o tom s chalanmi na pokeci a nakoniec z toho vyšlo že malé prsia vadia len jej:)
Ale aj tak ma moja dĺžka penisu trápi heh:)

winki

lenka123 nejde o to ci mas prsia alebo nie. ide o to ako sa citis hlavne je sebavedomie. Prsia ziadna nebude mat krasne naveky.

winki

dievcata to vam naozaj ide len o to aby vam chlapi cumeli na prsia? ste normalne? Budte spokojne s tym co mate a ten kto si to zasluzi si vas vsimne aj bez ciarky medzi prsiami.

OLIVIAA

Ahoj,mohli by ste mi pomoct idem mat 15 rokov a mam strastne male prsia mozem to porovnat asi tak ze nosim najmensiu podprsenku 34/75 moje spoluziacky si uz so mna robia srandu je mi to dost trapne ziadny chalan ma nechce! a na plastiku som primlada, tabletiek sa bojim neviete mi poradit nieco co by fungovalo na zvecsenie prs aspon aby som mala taku peknu ciarku medz prsiami?