Ahojte, poradíte nejaký krásny parfém, ktorý vydrží a prevonia aj celú miestnosť?? fakt nejaký, čo stojí za to a máte s ním dobré skúsenosti :)
Silný, dlhotrvajúci parfém?
*naty_gresova* to čo si písala to je akože sprej nejaký, že telový alebo niečo také alebo ako sa to používa??
Hirta vôbec nie, teraz som si ja tak objednala z Notina, že aj voňavku, aj sprej a je to perfiš. Super sa to dopĺňa, tak už viem, že nemusím mať obavu to tak aj svokre kúpiť pod stromček. Lebo teda neviem čo také by som jej a keď viem aké voňavky má rada, tak je to za mňa stávka na istotu takto.
HIRTA - Idem pozrieť teda, ale to nie je asi dobre kombinovať s nejakou inou voňavkou alebo tak potom.
nie je to moc, keď používaš všetko? vieš či tá vôňa nie je akože už too much, či to nie je potom také vtieravé :)
*marinina* všetky neviem či to majú. Ale napríklad ja používam parfum Versace Bright Crystal a keď som si ten objednávala, tak som si k tomu aj deodorant v rozprašovači a tiež aj sprchový gél rovnakej značky. Lebo to úplne tak spolu ladí a teda ja to mám tak rada. Na Notine som našla komplet všetko, takže tak si objednávam.
HIRTA - A to majú všetky značky k tomu akože aj deodoranty alebo len niektoré??
diia skúsila som to prvýkrát asi pred rokom a pol, lebo mi kamarátka spomínala, že to tak používa a mne sa to páči, mám rada celkovo tú vôňu parfumu, čo používam, takže keď ešte aj deodorant je taký tak je to úplne, že strop :)
mate niektora vyskusany aj deodorant vo voni parfumu? by ma zaujimali nejake skusenosti s tym, ci to ma zmysel pozerat :)
...akoze myslis miesto?...to dozaista...to miesto by malo byt pulzujuce...a moja skusenost je taka, ze na kozi uplne inak parfum dokaze vyniknut...je vela zloziek v roznych parfumoch...a na kozi sa postupne pekne uvolnuju...
*HenaZ* má vplyv na toto akože to kde si tú voňavku dávaš? To som nevedela.