Silný, dlhotrvajúci parfém?

hirta

naty mňa to oslovilo a urobila som svokre taký balíček, teda objednala som jej zatiaľ veci v rovnakej vôni a dám jej to ako kozmetický balíček na Vianoce a tým pádom aspoň ju budem mať vybavenú :D

naty_gresova

Alzbetiena áno, ale ty si vieš dnes bez problémov kúpiť už parfumovanú kozmetiku. Proste aby si mala rovnakú vôňu ako voňavku. Nie je to moc baby, práveže mne sa to páči, lebo sa to dobre dopĺňa a nemiešajú sa tie vône.

hirta

no keď toto tu toľké píšete, tak to musím skúsiť, bála som sa, že či by to nebolo veľmi, že too much tá vôňa, ale teda vyskúšam to, keď vám to sedí, idem pozrieť či aj voňavka čo mám, má krémik :)

marinina

ALZBETIENA - S týmto skúsenosť nemám, ale ja si väčšinou telové mlieko kupujem rovnaké ako aj parfum, to potom tak príjemne ladí a sa to dopĺňa, to ti akože odporúčam vyskúšať.

alzbetiena

*naty_gresova* to čo si písala to je akože sprej nejaký, že telový alebo niečo také alebo ako sa to používa??

naty_gresova

Hirta vôbec nie, teraz som si ja tak objednala z Notina, že aj voňavku, aj sprej a je to perfiš. Super sa to dopĺňa, tak už viem, že nemusím mať obavu to tak aj svokre kúpiť pod stromček. Lebo teda neviem čo také by som jej a keď viem aké voňavky má rada, tak je to za mňa stávka na istotu takto.

hirta

nie je to moc, keď používaš všetko? vieš či tá vôňa nie je akože už too much, či to nie je potom také vtieravé :)

alzbetiena

*marinina* všetky neviem či to majú. Ale napríklad ja používam parfum Versace Bright Crystal a keď som si ten objednávala, tak som si k tomu aj deodorant v rozprašovači a tiež aj sprchový gél rovnakej značky. Lebo to úplne tak spolu ladí a teda ja to mám tak rada. Na Notine som našla komplet všetko, takže tak si objednávam.

Textová Inzercia

Hempoint novy TXT
Plnospektrálny extrakt z kvetov konope vo svojej najprirodzenejšej podobe

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.