Ahojte, poradíte nejaký krásny parfém, ktorý vydrží a prevonia aj celú miestnosť?? fakt nejaký, čo stojí za to a máte s ním dobré skúsenosti :)
Silný, dlhotrvajúci parfém?
ahojte. vidim, ze sa tu bavite o kadecom, len chcela by som sa vratit k parfumom. viete mi poradit nejaku dobru vonu pre toto obdobie? mam rada svieze vone, ale teraz sa to asi moc nehodi, ked je takto chladno :/
ked dnes uz mas rozne znacky, niektore su aj take tie gelove, niektore su vyzivne, niektore musia aj do lampy, to by jeden neveril kolko je toho, to cela veda okolo toho, moj muz ten len ocami prekruca ked si novy nejaky kupim :D
MARILA - Akože aké špeciálne laky? Čo na lakoch na nechty môže byť akože iné?
Stihla stihla, sestra tá chcela ešte nejaké špeci laky na nechty tak to som ešte zháňala, že kde to majú a nakoniec som na Notine našla, tak som urobila objednávku a doťukla som komplet všetky darčeky tam :D
marila stihlas si vsetko kupit, tak ako si planovala? :)
No to je dobrý plán, to na tom nie je podľa mňa čo pokaziť, je to dobrý nápad a treba sa na to vrhnúť, ja našťastie už asi 80% darčekov mám, ale ešte mám v hlave, čo by som chcela, nejaké maličkosti. Ja mám toto veľmi rada, keď môžem vyberať niečo, čím urobím blízkym radosť :)
naty mňa to oslovilo a urobila som svokre taký balíček, teda objednala som jej zatiaľ veci v rovnakej vôni a dám jej to ako kozmetický balíček na Vianoce a tým pádom aspoň ju budem mať vybavenú :D
Alzbetiena áno, ale ty si vieš dnes bez problémov kúpiť už parfumovanú kozmetiku. Proste aby si mala rovnakú vôňu ako voňavku. Nie je to moc baby, práveže mne sa to páči, lebo sa to dobre dopĺňa a nemiešajú sa tie vône.
no keď toto tu toľké píšete, tak to musím skúsiť, bála som sa, že či by to nebolo veľmi, že too much tá vôňa, ale teda vyskúšam to, keď vám to sedí, idem pozrieť či aj voňavka čo mám, má krémik :)
ALZBETIENA - S týmto skúsenosť nemám, ale ja si väčšinou telové mlieko kupujem rovnaké ako aj parfum, to potom tak príjemne ladí a sa to dopĺňa, to ti akože odporúčam vyskúšať.