Silný, dlhotrvajúci parfém?

perla

OPIUMBLACK dovolim si tvrdit, ze sa mylis. Tiez som dlho mala nazor ako ty. Ze len predajne, avsak minuly rok som objednala cez eshop a bola som milo prekvapena. Objednala som si parfum, ktory som predtym mala z kamennej parfumerie, takze som vedela ako dlho vydrzi ako by mal vyzerat a aj vonat. Ten co mi prisiel z eshopu bol taky isty ako som mala z predajne :) aj rovnako dlho vydrzal. Ide o to kupovat original parfum od overenych predajcov a nie alternativy parfumov, ktore sa snazia hrat na drahsie znacky ;)

OPIUMBLACK

Suhlas s prispevkom podomnou. Original je original. Cez internet kupujes macku vo vreci VZDY a tie damy co sem hadzu linky robia len reklamu na lacne smejdy tak ako kazdy kto ti odporuca silou mocou napr. notino.sk tak nieco z toho ma za tu reklamu. Radsej si kupim kvalitny drahsi parfum a viem ze mam presne to co chcem nie lacny liehovy mix z eshopu ...

maminka45

Lenze povedzme si ako to je. Ty nakupujes alternativy parfumov nenakupujes originalne parfumy takze myslim ze tu sa celkom niet o com bavit. Silny dlhtrvajuci parfum musi byt kvalitny a najma original aby vydrzal cely den a aby vecer ho clovek na sebe este citil ;)

simca_medova

Ja zbožňujem túto notino. sk/avon/femme-parfemovana-voda-pre-zeny/ to je tak nádherná vôňa, použvam už roky a čudujem sa že ju stále vyrábaju :-) ale je nádherná