Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silný, dlhotrvajúci parfém?

perla

OPIUMBLACK dovolim si tvrdit, ze sa mylis. Tiez som dlho mala nazor ako ty. Ze len predajne, avsak minuly rok som objednala cez eshop a bola som milo prekvapena. Objednala som si parfum, ktory som predtym mala z kamennej parfumerie, takze som vedela ako dlho vydrzi ako by mal vyzerat a aj vonat. Ten co mi prisiel z eshopu bol taky isty ako som mala z predajne :) aj rovnako dlho vydrzal. Ide o to kupovat original parfum od overenych predajcov a nie alternativy parfumov, ktore sa snazia hrat na drahsie znacky ;)

OPIUMBLACK

Suhlas s prispevkom podomnou. Original je original. Cez internet kupujes macku vo vreci VZDY a tie damy co sem hadzu linky robia len reklamu na lacne smejdy tak ako kazdy kto ti odporuca silou mocou napr. notino.sk tak nieco z toho ma za tu reklamu. Radsej si kupim kvalitny drahsi parfum a viem ze mam presne to co chcem nie lacny liehovy mix z eshopu ...

maminka45

Lenze povedzme si ako to je. Ty nakupujes alternativy parfumov nenakupujes originalne parfumy takze myslim ze tu sa celkom niet o com bavit. Silny dlhtrvajuci parfum musi byt kvalitny a najma original aby vydrzal cely den a aby vecer ho clovek na sebe este citil ;)

simca_medova

Ja zbožňujem túto notino. sk/avon/femme-parfemovana-voda-pre-zeny/ to je tak nádherná vôňa, použvam už roky a čudujem sa že ju stále vyrábaju :-) ale je nádherná