Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Povinná vojenská služba

Príspevok v téme: Povinná vojenská služba
V.Nyzlova

Ahojte,

tak ma napadla ďalšia téma a zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte. Pri svojich kamošoch i mladších ročníkoch si občas vravím, že je škoda, že neboli na vojne. Sama som na vojne nebola, takže ak sa tam naozaj diali nejaké nekalé veci, tak hold, netuším. Ale občas si pri priateľovi vravím, že škoda, že nebol na vojne :)
Súhlasíte, alebo mi budete oponovať? :)

chlapik

aj zeny su ludia, prospela by im zvs, poniektorym, aby bola ponizena ich dostojnost?...nezabudaj na to, ze to ponizenie moze mat do buducna negativny efekt. co ak ten co bol ponizeny bude ponizovat ostatnych. nikdy nevies, ako kto na co zareaguje a co si do zivota odnesie.

V.Nyzlova

chlapik, tak mozno mas okolo seba vela takych, ktory sa na to stazuju. Ja zas naopak a co poznam i cudzich, znamych, tak je strasne vela ludi, ktory na cas z vojny spominaju v dobrom a su dokonca este v kontakte.
A preco si myslim, ze by bola vhodna vojna? Vies, dnesni chlapi su taky nerozhodni a vela z nich je ovplyvnenych materinskou vychovou. A ano, mozno prisnejsie pravidla by z nich urobil nieco, co by vacsine zien viac vyhovovalo. Chapem tvoj postoj, ale svoj nazor nezmenim, asi ako ho ani ty nezmenis. A tiez poznam takych, ktory maju dojem, ze upratovanie je vyhranene zenska zalezitost. Verim, ze na vojne by aspon skusili, ake to je starat sa o domacnost. Moj priatel mi teda nastastie pomaha, som za to velmi rada a vdacna. Ale je mnoho takych, ktory nee.

chlapik

ale k comu to podla teba bolo dobre? lebo podla mna to dalo len minime muzov nieco a toto fnukanie za tym ako to tym muzom pomohlo a bla bla bla je na smiech. to co dnesnym muzom chyba je skor otec, ktory by bol pre nich vzorom, nie zvs.

Mexy

Môj dedo sa povinnej vojenskej službe vyhol - šiel za rušňovodiča. A to z neho spravilo odvážneho chlapa so silnými nervami

V.Nyzlova

mqkq to nie, tatik vraj po vojne prestal a hold, musel, mal rodinu. ale zadala som sem tuto temu, lebo mam pocit, ze ta vojna na "nieco" dobra bola. Ale keby to malo byt dnes, tak by som to dala max. na pol roka. Nie na dva, ani na jeden. Tiez som mala priatela, ktory bol na vojne, vtedy rok a moc prijemne cakanie to teda nebolo. Ale ked dostal opustak, bolo to nadherne obdobie :)

chlapik

ja som pocul aj o pripadoch ked nadriadeny daval nezmyselne ponizujuce prikazy podriadenym. staci si inak spomenut na zabery z tv novin co robia vojakom v rusku. potom sa netreba divit ak poniektori skoncia z toho na psychiatrii alebo sa potom zvysok zivota budu realizovat oni na niekom, napriklad na svojej manzelke (to by vam predpokladam mile zeny vobec nevadilo, hlavne, ze je z neho poriadny chlap). no takze ma neskutocne stve ze som bol o toto ukrateny a prisiel som o moznost stat sa skutocnym chlapom :D