Ahojte, nie je podľa vás divné že môj partner stále rieši moju váhu ? Mám 85 kg a výšku 178 cm .... sama si uvedomujem že trocha schudnúť treba ... a aj sa o to idem začať snažiť, ale neviem, či je správne, keď mi hovorí, že som obézna, že nech schudnem inak on s takou ženou byť nechce. Nechce mi dať na ulici ruku s tým, že on vidí problém v tom, že nie som chudá ..... som s toho na nervy, neviem čo si mám o tom myslieť, hovorí, že ma lúbi a nechce odomnňa nič neuskutočnitelné, iba sa chcem uistiť, že dnešní chlapi sú proste takí .....
Rieši moju váhu, hovorí aby som sa zmenila
Sann, ale ona meria 178cm!Tých 85kg nie je tak strašne veľa, podľa BMI je to mierna nadváha!Zdravie si teda neničí, čo si ničí, sú nervy,kvôli frajerovi.
Dievča nevyhováraj sa na maturitu a stres. Máš 19 rokov. Ved to je nezdravé toľko vážiť.Začni chudnut,nie kvoli priateľovi,ale kvôli sebe! Možno použil nie najkrajšie slová,mohol jemnejšie vyjadriť,že sa mu nepacis taka pribrata,ale ani mne by sa nepáčilo,keby moj priateľ takto pribral...a bolo mu to jedno:) držím palce!
:)
Áno, tiež si to myslím, veď vzťah by nemal byť o tom, kto ako vyzerá, ale čo jeden pre druhého znamená
pandorica - takto by to malo byť.
Kyssyd, nie všetci chlapi sú takí.Ja mám 178 cm a 85kg, takže mám nadváhu aj celulitídu.Od môjho muža som nikdy nepočula, že by som mala schudnúť, alebo by som mala so sebou niečo robiť.Môj muž má normálnu, skôr štíhlejšiu postavu,dokonca máme rovnaké číslo riflí.Sme spolu veľmi dlho a samozrejme moja váha sa všelijako menila smerom hore aj smerom dole, nikdy mi nič nevyčítal.Nikdy sa za mňa nehanbil.
kyssyd, do dospelosti si vykročila dosť zlou cestou. Hovoriť si "všetkého je na mňa priveľa" je riadna hlúposť. Kedy toho bude na teba málo? Keď budeš nezamestnaná? Keď budeš mať prácu? Alebo deti, domácnosť, zdravotné problémy? Nauč sa veriť si a nebrať život až tak vážne. Lebo ak začneš stresovať, zaručene si vyrobíš nejaký problém (problémy) a všetko ešte zhoršíš. Takže okrem pohybu a normálnej stravy, zmeň trochu aj svoj pristup k veciam a myslenie. Nie si jediná, ktorá sa stresovala kvôli mature. A nie si jediná, ktorá by sa mala o seba začať trochu starať a vážiť si svoje zdravie. Zvládneš to, tak isto ako to zvládli aj všetci ostatní. Ako dlho ti to bude trvať závisí od teba.
Uplne ho chapem,ze riesi tvoju vahu,uz davno si ju mohla riesit ty sama,robit s tym nieco a nedovolit si takto pribrat.jaane,ze ine by bolo,keby ta tucnu uz spoznal,alebo by ti zostali tehotenske kila, lenze si mlada baba,co sa chces dokedy prezieerat.keby ti to nevycital,uz by si bola na 100- vke. Ak by moj partner vyrazne pribral,tak mu to vycitam. Lubit ta moze stale, asi ho skor prestavas sexualne pritahovat,preto hovori,ze sa mu pacia stihle zeny, ved komu nie. Ty sa mu podakuj,ze ta na to upozornil a nieco so sebou rob
Ja si myslim,ze na jednej strane je dobre,ze chce,aby si schudla,je to PRE TVOJE ZDRAVIE!!!
Na druhej strane,ked sa za teba hanbi,ja tvojom mieste by som sa s nim okamzite rozisla. Ked si ta nevazi uz ani ako osobnost, priatelku,tak na co potom s tebou je?....Len aby niekoho mal,dokym si nenajde nejaku chudsiu?
Napr, moj priatel ma tiez "nuti" nech schudnem,ale ja mu to nevycitam,viem,ze to mysli dobre.
Pocas semestra sedim skoro 8hodin denne za mikroskopom,mam minimalny pohyb,tak sa to na mne odrazilo. Sice som nikdy nepatrila k vychrtlinam,a mojmu partnerovi sa paci,ze ma ma zaco chytit,ale uz aj ja som sa za poslednych 3-4mesiacov zacala citit nepohodlne. Sice mi ten moj niekedy povie "to vypotime,ahaaaa aky bicak, "co je toto za vlnku".... niekedy sa trosku urazim,ze mi to furt pripomina,on sa hned ospravedlni,ze to nemyslel zle.
Zacali sme sa korculovat,chodime cez vikend na turistiky, chce mi kupit cinky :) A ja by som chcela aj chodit do fitka,len musim pockat ako to bude posledny rok na VS,aky bude rozvrh,nech si to naplanujem.
Samozrejme,ze mi povie aka som krasna,kocka...obijme ma,nema problem sa ku mne na verejnosti priznat,lebo ma ma rad taku aka som, ale sam vidi na mne,ze chcem s tym co si robit,tak je v tom spolu so mnou.
Na zaver chcem povedat,ze sa neprejedavam. Jem 3x denne (medzitym si dam nejaky salat grecky,alebo ovocie,jogurty). Nechodim vobec do mekaca,ani nejem pomaly ziadne vyprazane veci.
Ked chces schudnut,musi to v prvom rade prist od teba,nie ze ta niekto zacne do toho nutit. Raz,ked som mala zlu naladu a moj priatel ma zase podpichol, som mu povedala,ze nech si teda najde nejaku s konfekcnou velkostou XXS, ja osobne mam niekedy M,L aj XL ( tie obchody to maju vsade inak) Hned mi na to povedal,ze taku nechce,ze ja sa mu pacim.
Tak snad som ti trosku pomohla
tak slovo hanbit sa naoyaj pouzil nespravne, to sa inak robi :))