Ahojte, nie je podľa vás divné že môj partner stále rieši moju váhu ? Mám 85 kg a výšku 178 cm .... sama si uvedomujem že trocha schudnúť treba ... a aj sa o to idem začať snažiť, ale neviem, či je správne, keď mi hovorí, že som obézna, že nech schudnem inak on s takou ženou byť nechce. Nechce mi dať na ulici ruku s tým, že on vidí problém v tom, že nie som chudá ..... som s toho na nervy, neviem čo si mám o tom myslieť, hovorí, že ma lúbi a nechce odomnňa nič neuskutočnitelné, iba sa chcem uistiť, že dnešní chlapi sú proste takí .....
Rieši moju váhu, hovorí aby som sa zmenila
Keď sme sa spoznali, mala som 70 kilo ..... išlo to hore stresom, prejedaním, mala som maturitný ročník, mám 19 rokov ... všetkého je namňa tak veľa ...
dievča, 15kg nadváhy je celkom dosť. Som síce ženská, ale nadváha u partnera by mi nevadila jedine v tom prípade, ak sa hýbe (športuje), má nejakú kondičku a nežere ako doga. Proste sú také postavy, ktoré nebudú štíhle a chudé už vôbec nie.
Ano, neni správne ako ti to partner hovorí. Tak ho stopni a povedz, že ti to brutálne jasne povedal a ty si pochopila, tak nech si komenty o váhe už strčí kdesi. A začni konať.
Zaujíma ma - tebe samotnej nevadilo že priberáš? Kompenzuješ si niečo jedlom? Pred čím sa skrývaš v tom veľkom tele? Koľko máš rokov?
ako ak mu nesvitne tak ja by som od takého utekala...
Je jedna vec sa vyjadriť, že by sa mu páčilo ak by si schudla. Veď muži chcú pri sebe peknú ženu, aj keď pre každého to znamená niečo iné.
Ale kvôli tým pár kilom navyše, že ťa nechce ani za ruku držať? Fúú, prepáč, ale čo on rozumie pod pojmom ľúbiť? Najprv si asi vyjasnite toto... Lebo to čo si on predstavuje pod týmto slovom má od lásky asi ďaleko...
tak mu navrhni, aby ti vypracoval plan ako docielis jeho poziadavku byt stihlejsia
ale takeho muza by som .....
Aký má toto význam...ak by som si niečo takéto vo vzťahu všimol tak v prvom rade by som to chcel vyriešiť.
A je len jedno riešenie...Ja byť tebou tak už s ním nie som!
Ak by to bolo trošku iné a partner by ťa na to nepriamo upozornil tak by som sa to snažil riešiť inak ale toto vypovedá samo za seba!
ja ho tiez nechapem ked sa mi pacia stihle chude baby tak nebudem si zacinat s pribratou. to ako by som tvrdil ze pacia sa mi rysave ale za frajerku si vyberiem brunetku
aha, myslela som, ze to ona pisala...tak nech napise, ci ju spoznal tucnu,a lebo nie, ak ano, neviem preco riesi, ak nie, tak mu to nemoze byt zazlievane
mimulus - teba musia zeny milovat :))
Lulu, ale to napísala iná baba svoj názor, nie zakladateľka. Tá sa sem ešte ani nevyjadrila.
Ale to písala wowo o sebe.
Lulu2011 - stále som nepochopil? Asi u mňa prevažujú iné hodnoty alebo som len ja divný???