Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rieši moju váhu, hovorí aby som sa zmenila

Príspevok v téme: Rieši moju váhu, hovorí aby som sa zmenila
Kyssyd

Ahojte, nie je podľa vás divné že môj partner stále rieši moju váhu ? Mám 85 kg a výšku 178 cm .... sama si uvedomujem že trocha schudnúť treba ... a aj sa o to idem začať snažiť, ale neviem, či je správne, keď mi hovorí, že som obézna, že nech schudnem inak on s takou ženou byť nechce. Nechce mi dať na ulici ruku s tým, že on vidí problém v tom, že nie som chudá ..... som s toho na nervy, neviem čo si mám o tom myslieť, hovorí, že ma lúbi a nechce odomnňa nič neuskutočnitelné, iba sa chcem uistiť, že dnešní chlapi sú proste takí .....

Lulu2011

stucnela si pocas vztahu, kekdze ta taku nepoznal, no, co ma robit, ale zase na druhej strane sa za teba hanbi a to asi neprospieva nikomu z vas, ak sa tak citis dobre, neries..ale to, ze sa mu to nepaci neovplyvnis, nemozes mu nanutit, nech sa mu pacia moletky, ked sa mu take nepacia

Aja02

Nechápem, prečo je s tebou, keď sa mu páčia štíhle, veď keď sa raz niekomu pačia štíhle ženy, tak si nájde takú a nie ženu čo je pri sebe.

shy

"Nechce mi dať na ulici ruku s tým, že on vidí problém v tom, že nie som chudá"
tak ho na ulici pošli nech ide objímať pouličnú lampu keď sa za teba hanbí...

oui..

ja by som neostavala s muzom, co ma nuti chudnut, namiesto toho, aby ma v tom podporil - potrebovala by som vediet, ze tomu cloveku za nieco stojim , nie len za to, ako vyzeram.

na druhu stranu by som neostavala ani s muzom, ktoremu by bolo jedno, ako vyzera. proste chcem, aby ma moj partner pritahoval. fyzicky, ale aj svojimi postojmi. a pre mna je dolezite aj to, aby clovek mal vztah k pohybu, aby sa vedel zatat a makat na sebe, nie len co sa fyzicky tyka, ale tak celkovo v zivote. jedno s druhym suvisi. cize clovek, co je rozkysnuty, je mu to jedno a nema zaujem s tym nic robit, s tym by som byt nemohla. pokial je muz silnejsi, ale vidim, ze na sebe maka a snazi sa byt lepsim, je to dolezitejsie, ako to, ci vyzera ako grecky boh. tam ide proste o princip.

Dadula56

Ak aj chudnes tak nechudni pre neho, chudni pre seba.
K tomu vztahu tolko, ze to nie je "zdravy" vztah, lebo si v nom ponizovana. Skusil ti aj pomoct?Napr. ist s tebou sportovat, navrhnut, aby ste si zdravo navarili, zaujimal sa o to ako sa citis psychicky, kde je pricina toho, ze mas nadvahu?Ak sa nic z toho nedialo a su to len stupidne urazky z jeho strany, tak to ani vztahom nenazyvaj.
A nazoaj by ma zaujimalo preco ma s tebou vztah ak sa mu nepacis...paci sa mu snad to, ze sa moze do teba navazat?

wowo1

stucnela som no a co, vobec mi to nevadi .Do nicoho sa nezmestim ,tak si aspon kupujem xxxl a je mi ukradnute co si kto o mne mysli mne sa chudnut neche a ani nebudem naco sa mam snazit? mne je ok a partnerovy som vysvetlila nech sa stara o seba pri poznamkach na moje tucne brucho. mame sa rovnako radi ako ked som bola chuda. vahu som vyhodila a svoju nadvahuvahu mam na salam -parku na kupalisku ci kde kolvek..ale na to treba asi dorast na sebavedomii..v mladsiom veku som bola tak sprosta ze som drzala dietu,fakt krava co nezere len koli debilnemu frajerovy ci okoliu? /ani nahodou uz by som to koli xy nerobla