Ahojte, nie je podľa vás divné že môj partner stále rieši moju váhu ? Mám 85 kg a výšku 178 cm .... sama si uvedomujem že trocha schudnúť treba ... a aj sa o to idem začať snažiť, ale neviem, či je správne, keď mi hovorí, že som obézna, že nech schudnem inak on s takou ženou byť nechce. Nechce mi dať na ulici ruku s tým, že on vidí problém v tom, že nie som chudá ..... som s toho na nervy, neviem čo si mám o tom myslieť, hovorí, že ma lúbi a nechce odomnňa nič neuskutočnitelné, iba sa chcem uistiť, že dnešní chlapi sú proste takí .....
Rieši moju váhu, hovorí aby som sa zmenila
je zopar chlapov co preferuju baculy a moletky, ale ked takeho nema, bude mat stale problem, uz to je na nej...nemoze ju nikto nutit aby schudla, tak ako ani ona nemoze rozkazat priatelov predstave, aby sa mu pacila
ja poznam jednu, co si myslela, ze pri 100 kg je v pohode, ale potom sa nieco stalo a jej doplo, ze vyzera hrozne a schudla
85 kg je 85 kg, stihla urcite byt nemoze, mala by mat max 70
Na jednej strane bojujete proti anorexii a bulímii a na druhej strane keď má baba pár kíl naviac už ju všetci idete pomaly ukrižovať, že je TLSTÁ.čO je vlastne tlstá?178cm vysoká baba s 85kg nemôže byť tlstá!Ani keď má 19rokov.
Mala by si so sebou čosi začať robiť ..ty si si to dovtedy nevšimla že si taká tlstá ? až dokým ťa na to nezačal upozorňovať ? ty sama by si so sebou mala byť nespokojná.,.smiešne ako tu jedna napísala že je tlstá a vôbec jej to nevadí a má to u riti ked to jej priatelovi vadí alebo čo... no tak potom nech sa nečuduje ked ju nikto nebude chcieť ,ked sa bude obžierať priberať a potom umre na upchaté cievy alebo jej zlyxhá orgán alebo sa prežerie a praskne..ja neviem ale takýchto lahostajných tučkov neznášam...nepoviem ak by bol chorý ale ked žere ako kyselina a myslí si že je uplne v poriadku..no fujto :)
mala by si schudnuť hlavne pre seba,chalan ti to mohol povedať trošku miernejšie,môže o teba strácať záujem i ked ťa lúbi ale ked ho prestaneš priťahovať vela sa tým pokazí... Ale hlavne rob so sebou niečo ,hlavne kvôli sebe a svojmu zdraviu..Ved teda skúste spoločné aktivity, turistiku,šport...nech vidí aj on tvoju snahu a prestane s takými rečami (možno - ak nieje naozaj chrapúň..ale to si nemyslím)
Držím palce
hrac - ale niektori ludia sa stale musia obhajovat
nemyslim si, ze hlada unikovy vychod, len chce atraktivnu priatelku, ako kazdy chlap, lubit ju lubi, len nechce, aby nadalej kysla
ale pribrat 15kg nie je zo stresu, to je niekolko mesacne prejedanie sa bez pohybu.
A 85kg je ine pri 19 rocnej ako pri 30, 40 ci 50 rocnej.
Čoby si bol iná generácia...Jej frajer skrátka hľadá únikový východ, tak sa vyhovorí na čo sa len dá
Presne - je to pravda. Vás ženy nemáme šancu pochopiť. Ste spokojné keď vás partner ponižuje a hanbí sa za vás ale ak je ku vám milý tak... Je to celé smiešne.
Veď to tá téma sama o sebe kričí...Asi som už iná generácia... :(