Ahojte, nie je podľa vás divné že môj partner stále rieši moju váhu ? Mám 85 kg a výšku 178 cm .... sama si uvedomujem že trocha schudnúť treba ... a aj sa o to idem začať snažiť, ale neviem, či je správne, keď mi hovorí, že som obézna, že nech schudnem inak on s takou ženou byť nechce. Nechce mi dať na ulici ruku s tým, že on vidí problém v tom, že nie som chudá ..... som s toho na nervy, neviem čo si mám o tom myslieť, hovorí, že ma lúbi a nechce odomnňa nič neuskutočnitelné, iba sa chcem uistiť, že dnešní chlapi sú proste takí .....
Rieši moju váhu, hovorí aby som sa zmenila
dieravzemi - asi mas dieru v hlave skor, plus odvaha asi tiez nic moc, ked sa este skryvas za ine prezyvky :) ty ma urcite neurazis :)
podla mna by si sa na takeho debila mala vykaslat, akoze mne sa take spravanie od tvojho frajera zda velmi zvlastne, podla mna si najdi takeho ktory ta ma rad taku aka si, pri tom to sa budes len zbytocne trapit a nikam to nepovedie, ako ti tu pisali ved keby si cakala dieta, a po porode pribrala kludne by sa mohlo stat ze ta bude podvadzat a urcite ti kazdy den bude pripominat aka si tucna a to cloveku naozaj neprida a bude to viest len k dalsim depresiam a k tomu ze akurat tak budes plakat nad kelimkom zmrzliny, keby ta mal rad v zivote by ti nikdy nic take nepovedal, podla mna to vobec nema zmysel byt s takym blbcom, aspon teda moj nazor
a co ak ma zakladatelka temy mohutnejsiu muskulaturu? nie vsetci su leptozomne typy.
Ehm, keď som chodila na strednú, čo je asi 5 rokov dozadu, tak som mala tých 55 kíl a bola som rozhodne štíhlejšia, ale stále som nevyzerala ako anorektička.
A špek? To nie je ani sval a ani koža, je to nespálený tuk, ktorý sa uložil pod kožou. Ale ak ma chceš chytať na slovíčka, tak nech sa páči, obe dobre vieme, že si pochopila význam slova "špek".
Chceš mi azda nahovoriť, že na 5cm výšky sa pridá 25 kíl váhy?
Dieravzemi - pre mňa za mňa nech si váži aj 100 kíl, ale nech tu neplače, že jej priateľovi sa prestala páčiť, čo jej dal najavo, dosť krutými slovami (mal použiť iné, to je pravda).
Ach, tak potom to veľa vysvetľuje.
pandorica, ved Lulu je znama svojim zakladanim si na vzhlade...ale tam jej osobnostne "kvality" aj koncia..
Zuzova, nevidim ziadnu otazku v zmysle, ci by mala so sebou nieco robit a co si myslis o jej vahe, pytala sa na nieco ine.
Lulu a vieš, že BMI 18 už je na hranici podváhy?Tebe vychádza 19aj čosi, takže ako presne dosť si zaoblená?Iba Katka detto, čo chcete hovoriť o špekoch?!
presne...ved kazda napisala, ze to je jej vec :))
ČO nás je do toho ? BAba sa pýtala na naš názor a my sme ho vyjadrili.
Nikto jej nič nerozkazuje tak sa ukludni :D