Ahojte, nie je podľa vás divné že môj partner stále rieši moju váhu ? Mám 85 kg a výšku 178 cm .... sama si uvedomujem že trocha schudnúť treba ... a aj sa o to idem začať snažiť, ale neviem, či je správne, keď mi hovorí, že som obézna, že nech schudnem inak on s takou ženou byť nechce. Nechce mi dať na ulici ruku s tým, že on vidí problém v tom, že nie som chudá ..... som s toho na nervy, neviem čo si mám o tom myslieť, hovorí, že ma lúbi a nechce odomnňa nič neuskutočnitelné, iba sa chcem uistiť, že dnešní chlapi sú proste takí .....
Rieši moju váhu, hovorí aby som sa zmenila
Iba katka, špek?A vieš, že niektorí ľudia poznajú aj slová ako sval a koža?
A koľko by si ako mala vážiť? A vieš koľko váhy treba na 5Cm výšky?Asi nie...
A kto vam dal pravo niekomu rozkazovat, kolko ma vazit? Nech si vazi pokojne aj 100kil, co vas je do toho?
iba Katka - presne...ja to tiez viem porovnat, lebo mam 174 cm a nieco nad 60 kg a tiez som zaoblena dost, keby som mala o 20 kg naviac tak som dobre tucne prasiatko :)
Pandorica, ja mám 173 cm, čo je len o 5 cm menej ako má zakladateľka, a mám 60 kíl, čo robí o 25 kíl menej. A to nemôžem povedať, že by som mala postavu ako modelka, lebo už pri váhe 60 kilo mám sem tam nejaký ten špek (stehná, zadok, boky). Tak to nebude asi len mierna nadváha.
Sann, ty koľko vážiš?49?
Je tucna,ako bude vyzerať o par rokov po porode?:) ja nevravím,že má vyzerať ako anorekticka..ale trocha by mohla zdravšie žiť a schudnut pre svoje zdravie, bude mat zo seba lepsi pocit,bude sa sama sebe pacit
mimulus - kvoli normlanej postave netreba klacat pri zachode ver tomu...stale je vysoky trend obhajovat tucnotu, ked je baba chuda je tisic poznamok, ale ked tucna, tak chudinka, alebo je "v norme" nechapem...fakt nechapem...
aj ja som typ, co pribera zo stresu, ale viem, ze prejedat sa cez problemy nie je cesta, tak si to UVEDOMIM a krotim sa, ja osm ten typ, co nie je spokojny ak ma sadlo na sebe, kazda sme ina
No štíhla asi nebude ked aj jej priatelovi sa to začína protiviť .. Dobre Tlstá ešte nie ale smeruje k tomu ak stým nič neurobí...Ešte hoodne vela stresujucich situácii ju stretne v živote a pokial pri každej priberie 15 tak neni o čom.. Proste sa vyhovára.. a veta že ,,idem sa o to začať snažiť" to tiež neni bohvie čo ..
Podľa akého kľúča?Ja netvrdím, že je štíhla, áno, má nadváhu, ale hovoriť o obezite?To je trocha prisilné.Navyše, ak priberá zo stresu, tak ten jej frajer tomu moc nepridá.