Ahojte, nie je podľa vás divné že môj partner stále rieši moju váhu ? Mám 85 kg a výšku 178 cm .... sama si uvedomujem že trocha schudnúť treba ... a aj sa o to idem začať snažiť, ale neviem, či je správne, keď mi hovorí, že som obézna, že nech schudnem inak on s takou ženou byť nechce. Nechce mi dať na ulici ruku s tým, že on vidí problém v tom, že nie som chudá ..... som s toho na nervy, neviem čo si mám o tom myslieť, hovorí, že ma lúbi a nechce odomnňa nič neuskutočnitelné, iba sa chcem uistiť, že dnešní chlapi sú proste takí .....
Rieši moju váhu, hovorí aby som sa zmenila
mimulus - neviem preco obhajujes prejedanie, ano jej priatel to uz prehana, ale tak, ani mne by sa nepacilo, keby sa moj muz vyžral a pokracoval by v tom dalej, ja mam o 20 kg menej ako zakladatelka, ale tiez mi povie, moja to a to, co tak cvicenie a bla, ja sa neurazam, preco by som sa mala urazat? ja som rada, ze ma nenecha zdegradovat sa na tucnu zenu, samej bz sa mi to nepacilo, nosit xxl veci
Ak mas nabeh na priberanie pocas stresu mala by si sa s nim rozist zakial je cas. Ked mu tak strasne vadi nadvaha moze to byt v buducnosti s vasim vztahom len horsie. Si mlada este mozes schudnut ale povedzme, ze by si schudla a potom pocas manzelstva pri detoch pribrala. Co by bolo potom? Ked nieje s tebou spokojny zacal by Ta mozno podvadzat a asi vies kam by to viedlo.
Najdi si chlapca ktory Ta bude lubit aj ked trochu priberies a ktory Ti bude pomahat bojovat s nadvahou napr.sportom, turistikou a zlepsenim stravovania.
podla mna je to blba motivacia ze jej hovori ze sa za nu hanbi. Akoze podla mna je normalne ked mu nieco vadi ze jej to povie ale tu by ju mal skor podporovat a nie ju zhadzovat. V pripade ze ona s tym nechce nic robit a jemu to velmi vadi tak by sa mali rozist a hotovka a netahat to tak dlho ako sa da.
Asi by bolo najlepsie kebyze si najdes partnera, ktory ta bude mat rad taku aka si a nebude sa za teba hanbit. Musi to byt hrozne ponizujuce, ze ti na ulici odmietne dat ruku, pretoze nesplnas jeho idealy krasy. Su muzi, ktori maju radi plnsie zeny, mam kamosku co je podobna vahova kategoria ako ty a ma uz roky priatela, ktoremu sa prave taka paci a vyhlasuje, zenu ma byt za co chytit, mne hovoril, ze som moc chuda a zeby som mala nieco nabrat. Ak chces chudnut, tak chudni kvoli sebe a nie pre nejakeho chlapa. A neskusaj ziadne drasticke diety, hladovanie, tym sice docasne schudnes mozno aj viac kil, ale ked zacnes zas jest naberes to rychlo naspat a este aj nieco navyse. Okrem toho, telo si hladovanie vzdy pamata a ked zacnes jest, o to viac si uklada tukove zasoby, lebo sa pripravuje na novu hladovku, aby malo zasoby. Zeny co casto drzia taketo diety sa postupne vypapaju na obrovsku obezitu. Ak chces schudnut, zacni jest zdravo, na veceru si daj len nieco lahke, napr. chleba s cottage syrom a surovu zeleninu. A sportuj, zo zaciatku nebudes mat kondicku, nevydrzis vela, tak to ani neprehanaj, lebo dostanes svalovicu a to ta odradi. Chod si napr. zabehat, kludne daj na zaciatok len jedno kolecko na skolaku ak viac nevladzes, dolezite je, ze to treba robit pravidelne a postupne budes sama na seba hrda, ked uvidis ako sa ti zlepsuje kondicka a ako zabehnes stale viac. Cez vikend vezmi frajera alebo kamosku a chodte do prirody, na turistiku, teraz je na to idealne pocasie, uz nie su take hice.
No možno to tak bude...kto vie?
Možno ju tým nedrzanim za ruku chce len motivovať, lebo dievča ma chudnutie zjavne na haku. Píše , že " by bolo dobre trochu schudnúť, a ide sa začať snažiť. " nie že ju trápi že tak veľmi pribrala a že s tým niečo robí. V podstate, keby moj partner takto pribral, tiež mu samozrejme dám najavo, že sa mi to nepáči, ale zas nebudem mu vravieť že sa hanbím ho držať za ruku...aj ked by som sa možno hanbila ...
Podľa mňa je to chrapúň, ktorý si na tebe zvyšuje umelo ego.
Osobne by som sa takýmto niečím ani nezaoberal...si nevážiš samú seba? A aj vy ostatní...to len ja som taký?
15 kg je dost pocas vztahu, tak je jasne, ze je taky... ani mne by sa to veru nepacilo. Zas to drzanie za ruky je zas od neho moc. Schudni, to je najlahsia cesta :-)
slnovrat - ten človek je podľa mňa...
Kyssyd - nájdi si iného :)
A čo robíš pre to aby si schudla? Podporuje ťa? Ale že ťa nechce držať za ruku, to by ma urazilo. Veď si nepribrala pätnásť kíl zo dňa na deň.