Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rieši moju váhu, hovorí aby som sa zmenila

Príspevok v téme: Rieši moju váhu, hovorí aby som sa zmenila
Kyssyd

Ahojte, nie je podľa vás divné že môj partner stále rieši moju váhu ? Mám 85 kg a výšku 178 cm .... sama si uvedomujem že trocha schudnúť treba ... a aj sa o to idem začať snažiť, ale neviem, či je správne, keď mi hovorí, že som obézna, že nech schudnem inak on s takou ženou byť nechce. Nechce mi dať na ulici ruku s tým, že on vidí problém v tom, že nie som chudá ..... som s toho na nervy, neviem čo si mám o tom myslieť, hovorí, že ma lúbi a nechce odomnňa nič neuskutočnitelné, iba sa chcem uistiť, že dnešní chlapi sú proste takí .....

Žužova

čiže to,čo jej naznačuje jej priatel má podstatu.. kde vidíš že jej priatel má podstatu ? ...
snažíš sa provokovať ? :D u mňa neusmeješ :D

Iba Katka

Pre mňa za mňa na mňa útoč, keď nemáš proti mne nič iné ako BMI. Pokiaľ si ma nikdy nevidela, tak sotva môžeš vedieť čosi o mojej postave. To môžu povedať len ľudia, ktorí ma videli. A zakladateľke povedal, že je pribratá človek, čo ju vidí na vlastné oči každý deň.

Iba Katka

Pandorica a smiem vedieť, ako BMI kalkulátor používaš? Taký čo do neho zadávaš aj moje údaje ako moju dennú fyzickú aktivitu a obvod pása či bokov, čo ten čo je všeobecný, kde nezadávaš ani pohlavie?
Okrem toho, na BMI sa zakladať nedá, kedže nerozlišuje tuky a svaly a ráta len podľa výšky a váhy. Je známe, že sval váži viac ako tuk a preto vyšportovaná žena môje mať viac kíl ako ja a teda aj vyššie BMI, ale určite je na tom lepšie.

pandorica

Nehovorím, že na 5cm výšky treba 25kg váhy, ale s tvojou váhou jej tiež nemáš moc čo radiť.ONa má nadváhu a ty takmer podváhu, takže teraz mám útočiť na teba,že si vycivená?

Žužova

Písala sa či su všetci chlapi takí...odveci otázka lebo každý ma iný vkus ale je tu vela názorov že by mala so sebou čosi robiť ..čiže to,čo jej naznačuje jej priatel má podstatu a je to normálna reakcia na to že tolko pribrala a vadí mu to .. takže na jej otázku sme v podstate odpovedali..