Rodičia ma nechcú púšťať von napriek tomu že mám 15.

Príspevok v téme: Rodičia ma nechcú púšťať von napriek tomu že mám 15.
Andrea,15

Dobrý deň chcela by som poprosiť o radu.Už nemám nervy sa pozerať na to ako ma moji premilený rodiča držia doma na reťazi..Mám 15 rokov všetci moji spolužiaci kamaráti a rovesníci si užívajú sú vonku aj do 00:00 a žúrujú..Ja musím byť doma o 19:30 vždy keď sa pýtam okolo 21:00 von s partiou povedia nie.Ich dôvod je že nechcú mať so mňa kur*u pritom som s nikým ešte nespala!Vždy mi ešte s ironiou a nervami povedia keď budeš mať 18 zbaľ si veci a choď kde len chceš..Je mi to trápne pred kamarátmi doslova sa mi zato vysmievajú a ja po nociach plakávam zato akých mám rodičov..Proste myslím že by mali byť trochu povoľný voči mojim požiadavkám aj keď chápem že sa o mňa boja ale tak trochu dôvery by im nezaškodilo či?..Ja to už takto nedokážem trpieť ďalej veď to už nieje normálne keď ma 9 ročné decko večierku neskôr ako ja?! ..Prosím poradte mi čo mám robiť? Ako im mám vysvetliť že aj ja chcem byť dlhšie ako všetci kamaráti?...Vopred za všetky rady Ďakujem!

slnovrat

Hanka klamať sa nemá, ani tvrdiť že mám nejaku skúsenosť, ak ju nemám. Prezývka, no a ? Niektorí ľudia sa vedia aj baviť.

hanka9

SPRAVNE prezyvka

a to si este k tomu laskavo 14-15 rocni a nezodpovedni rodicia precitajte zakon o rodine

pozorne

ale niekedy netreba citat ani zakon, staci byt normalny a zodpovedny

Prezývka55

slnovrat -> nevravim pokecat si raz za cas .. ale robit toto kazdy den???

D0minika -> kto ma 14,15 nie je zodpovedny za svoje ciny + byva u rodicov, rodicia ho zivia, rodicia mu kupuju veci a staraju sa, vybavuju sa za neho veci = ma posluchat rodicov.

potom ked bude dospely tj aspon 18 bude mat vlastne byvanie a pracu moze sediet vonku aj 24 hodin denne a 7 dni v tyzdni... a vykecavat sa.

D0minika

Povedz im, že už si zodpovedná za svoje činy, vieš rozoznať dobré od zlého a môžu ti dôverovať. Mám 14 a toto zaberá, môžem byť do 21:00 vonku a to mi na moj vek stačí.

hanka9

Aja, vedela som, ze moje „priznanie“ niekto rychlo vyuzije a zneuzije proti mne :-o)) No nemyl sa a neskac na navnadu prirychlo!

Predtym som pouzila len lest , kedze to citaju 14-15 rocni !

inak mne sa nastastie s mojou dcerou nestalo nic, ani s jednou, ani s druhou Obe su vystudovane, vydate, maju dobru pracu, deti a maju sa dobre. Mozno aj kvoli tomu, ze som davala na ne pozor v tych kritickych a pre ne zranitelnych obdobiach a som stastna a hrda, ze je to tak.

slnovrat

Čo je zvláštne alebo loserske na tom si pokecat s priateľmi? Vysedávať na nete neni trápne? Už vas vidím ako každý deň sportujete do desiatej :)

shy

50mph čože? To nemyslíš vážne :D

to fakt všetci mladý robia stále dookola tie isté nezmyselné kraviny? To ich baví?? :D

Prezývka55

Ja by som sa nebal ze sa budes kurvit, ani ze budes chlastat a fajcit to sa da lahko zistit ci prides o 9tej alebo o polnoci takze z toho hladiska by to bolo jedno prisla by si zafajcena opita tak by si dostala taku ze ti sopel na stenu vyleti ci uz o 9tej o polnoci alebo na obed.

Skor by ma zaujimalo na aku mater je take primitivne neproduktivne travenia casu denno denne a to vytliachavanim a vyrehotavanim sa na lavickach.

Radsej si najdi nejake hobby ako takto nezmyselne travit cas.
Mimochodom na nasom sidlisku su permanentne policajti vecer a rozbijaju taketo bandy kvoli tomu ze sa ludia stazuju na hluk co tie deti robia. No nechcel by som byt rodic takeho decka co ho dovod dovedu fizli.
A je to proste strata casu takto vysedavat ako looser.