Rodičia ma nechcú púšťať von napriek tomu že mám 15.

Príspevok v téme: Rodičia ma nechcú púšťať von napriek tomu že mám 15.
Andrea,15

Dobrý deň chcela by som poprosiť o radu.Už nemám nervy sa pozerať na to ako ma moji premilený rodiča držia doma na reťazi..Mám 15 rokov všetci moji spolužiaci kamaráti a rovesníci si užívajú sú vonku aj do 00:00 a žúrujú..Ja musím byť doma o 19:30 vždy keď sa pýtam okolo 21:00 von s partiou povedia nie.Ich dôvod je že nechcú mať so mňa kur*u pritom som s nikým ešte nespala!Vždy mi ešte s ironiou a nervami povedia keď budeš mať 18 zbaľ si veci a choď kde len chceš..Je mi to trápne pred kamarátmi doslova sa mi zato vysmievajú a ja po nociach plakávam zato akých mám rodičov..Proste myslím že by mali byť trochu povoľný voči mojim požiadavkám aj keď chápem že sa o mňa boja ale tak trochu dôvery by im nezaškodilo či?..Ja to už takto nedokážem trpieť ďalej veď to už nieje normálne keď ma 9 ročné decko večierku neskôr ako ja?! ..Prosím poradte mi čo mám robiť? Ako im mám vysvetliť že aj ja chcem byť dlhšie ako všetci kamaráti?...Vopred za všetky rady Ďakujem!

Prezývka55

slnovrat -> vidis a ide to aj o 14tej netrebalo ani cakat do 22hej.
Kludne moze aj mlada vstat o 8mej rano a ist si kecat nie?

slnovrat

Kto tu vraví nieco o flaske? Neviem čo je primitívne na rozprávaní sa :) teraz v podstate tiež kecame, len písomne. Ak sa ti to zdá primitívne, tak nekomunikuj.

Aja02

Hanka, takže ty si ešte aj muž, keď píšeš v mužskom rode? Dámy a páni, máme tu schizofreničku, ktorá okrem toho, že si vymýšľa a píše tu bludy nevie aké je pohlavie. :D

hanka9

snovrat

klamanie a lest su dve odlisne veci

a ja lest pouzivam casto, je to moj pracovny nastroj :-o)))))))))))))))

aja

bol o tom, aby som sa dozvedel, kto skoci na navnadu, kto je pazravy

a dozvedel som sa, ze si to ty

Prezývka55

slnovrat dost primitivna zabava.
V kazdom pripade plati to co som napisal. Volnost si v zivote treba zasluzit,treba dokazat ze si ju clovek zasluzi a ze ma na to byt samostatny a slobodny nie len recami ale aj cinmi. No urcite by som nezivil decko ktoreho jedinou vecou na praci by bolo vonku ist s flaskou sadnut na lavicku alebo pod branu. To je skor naznak nedospelosti a primitivnosti ako toho ze je pripraveny za seba niest zodpovednost.

Aja02

hanka, a teda o čom bol ten tvoj príspevok o pokazenom živote tvojej neexistujúcej dcéry? :D

Vidíš, nám rodičia nič nezakazovali a tiež sa máme dobre. Súrodenci sú samostatní, majú vlastne rodiny, prácu ja ešte študujem a prežili sme to všetci aj bez zákazov.

doubledog

ja som tiez za prisnejsie pravidla pre mladych.
tieto teenage roky, to je kriticky vek, kde sa o vselicom rozhoduje.
aj ked, drzat dieta stale len doma ci na kruzkoch tiez nie je dobre, nejaky ten vybeh by mal mat.

takze raz za cas urcite ano, pravidelne nie.