Dobrý deň chcela by som poprosiť o radu.Už nemám nervy sa pozerať na to ako ma moji premilený rodiča držia doma na reťazi..Mám 15 rokov všetci moji spolužiaci kamaráti a rovesníci si užívajú sú vonku aj do 00:00 a žúrujú..Ja musím byť doma o 19:30 vždy keď sa pýtam okolo 21:00 von s partiou povedia nie.Ich dôvod je že nechcú mať so mňa kur*u pritom som s nikým ešte nespala!Vždy mi ešte s ironiou a nervami povedia keď budeš mať 18 zbaľ si veci a choď kde len chceš..Je mi to trápne pred kamarátmi doslova sa mi zato vysmievajú a ja po nociach plakávam zato akých mám rodičov..Proste myslím že by mali byť trochu povoľný voči mojim požiadavkám aj keď chápem že sa o mňa boja ale tak trochu dôvery by im nezaškodilo či?..Ja to už takto nedokážem trpieť ďalej veď to už nieje normálne keď ma 9 ročné decko večierku neskôr ako ja?! ..Prosím poradte mi čo mám robiť? Ako im mám vysvetliť že aj ja chcem byť dlhšie ako všetci kamaráti?...Vopred za všetky rady Ďakujem!
Rodičia ma nechcú púšťať von napriek tomu že mám 15.
Ovecka
prave taki ludia a s takym rozmyslanim ake mas su velmi nebezpecni pre tieto mlade, neskusene a neplnolete dievcata
a zapametaj si jednu vec
dievca je dievca a chlapec je chlapec
cize co si ty robil v 16-17 rokoch nikoho nezaujima, kedze predmet je dievca
Á N O
shy a nie si zkazena preto, ze :)
ja som okolo 16 17 nemal ziadne obmedzenia. A nic takeho som nerobil. Akoze nejake obcasne pitky ale nic zvlastne. Co som odpozoroval tak tu plati ze zakazane ovocie najviac chuti. A nechapem co mate stale proti tomu sexu vsak je to zakladna biologicka potreba. Mi to fakt pripomina stredovek ze nesmies si pchat ruky pod paplon a podobne.
presne lebo pod ruskom tmy sa deje najviac zakazanych veci(fajcenie, pitie, sex, vlamacky, drogy...)
ja som pustala svoju 15 rocnu dceru na protesty manzela do 22:00. Dopadlo to tak, ze sa naucila fajcit, fetovat, klamat a zostala tehotna. Hodne si pokazila zivot a ma ho pokazeny doteraz. A ake z nej predtym bolo dobre dievca.
preto si myslim, ze dievcata prave v tomto veku 14-15 rokov nemaju vyvinuty rozum a su po nociach hodne zranitelne a caka na ne vela nastrah, ktorym mnohokrat podlahnu.
To som tu nebodaj jediná s takými výhodami?? :D
shy, no ty si ina hviezda.. teraz ti budeme vsetci zavidiet :D
Ja aj ako 10 ročná som mohla byť vonku hoci aj do polnoci
Liliana65 závidím..a skippi.. Ďakujem :)