Rodičia ma nechcú púšťať von napriek tomu že mám 15.

Príspevok v téme: Rodičia ma nechcú púšťať von napriek tomu že mám 15.
Andrea,15

Dobrý deň chcela by som poprosiť o radu.Už nemám nervy sa pozerať na to ako ma moji premilený rodiča držia doma na reťazi..Mám 15 rokov všetci moji spolužiaci kamaráti a rovesníci si užívajú sú vonku aj do 00:00 a žúrujú..Ja musím byť doma o 19:30 vždy keď sa pýtam okolo 21:00 von s partiou povedia nie.Ich dôvod je že nechcú mať so mňa kur*u pritom som s nikým ešte nespala!Vždy mi ešte s ironiou a nervami povedia keď budeš mať 18 zbaľ si veci a choď kde len chceš..Je mi to trápne pred kamarátmi doslova sa mi zato vysmievajú a ja po nociach plakávam zato akých mám rodičov..Proste myslím že by mali byť trochu povoľný voči mojim požiadavkám aj keď chápem že sa o mňa boja ale tak trochu dôvery by im nezaškodilo či?..Ja to už takto nedokážem trpieť ďalej veď to už nieje normálne keď ma 9 ročné decko večierku neskôr ako ja?! ..Prosím poradte mi čo mám robiť? Ako im mám vysvetliť že aj ja chcem byť dlhšie ako všetci kamaráti?...Vopred za všetky rady Ďakujem!

Liliana65

ja som bývala v 15 von do tej 24.00 a cez víkend ma pustili aj na diskotéku do nejakej 2.00-2.30 a nerobila som nič zlé, len som sa bavila s kamošmi a mali vo mne dôveru... neviem prečo ju hned osočujete, tak sa boja jej rodičia, čo chápem a oni povolia raz, ale určite ti musia asi viac veriť, kedže ti hovoria také veci...

bukvica

fosgen/ tak podla toho co sa stvaralo cez prestavky u nas v triede je to mozne lebo vtedy tam ucitelia niesu a s mladymi siju riadne hormony najma ked babam narastaju prsia a chalanom bujnie penis tak si dovoluju poriadne.

Agnes998

No maju v teba peknu doveru ked si o tebe myslia, ze sa budes ku*vit. Toto si naozaj myslia o tebe tvoji rodicia, toto si myslia ze vychovali? Inak mas to podobne ako ja, mna nasi tiez nikam nechceli pustat. Akurat ze mama si nemyslela ze sa budem ku*vit, ale bala sa, ze sa mi nieco stane a ze zostanem tehotna. Mrzelo ma, ze mi tak malo veri. Pritom som bola panna skoro do 18. Mna ale nepustala mama moc von ani po 18-tke, tiez vykrikovala, ze kym u nej byvam, budem ju posluchat. Ja by som aj niekam vypadla, tak strasne rada, ale zarabala som tak hrozne malo, ze som nemala ani na prenajom jednej izby. V 19tich ked som prvy krat v zivote chcela ist na chatu s priatelmi mama ich vsetkych zavolala ku mne a opisala si ich obcianske preukazy. Bola presvedcena, ze ma predaju niekam do bordelu. A jej utkvela predstava bola, ze urcite niekde otehotniem a kazdy den do mna hucala nech neotehotniem. Mi to liezlo na nervy, som si hovorila, co si o mne mysli ze som tak sprosta ze sa neviem chranit? V 18-tich som so svojim chlapcom chcela ist stanovat, nepustila ma. Bolo to fakt hrozne. 13 rocne dievcata chodili na diskoteky a ja v 18 som musela byt o polnoci doma. A pritom tie 13 rocne dievcata napriek tomu ze na tie disky chodili ani sa im nic nestalo, ani neotehotneli. Doteraz to beriem ako krivdu, mam pocit, ze som si svoje pubertalne roky vobec neuzila. Ja svoje deti takto na retazi urcite drzat nebude a ked sa budu chciet ist v puberte bavit, tak ich necham. Kedy ma clovek chodit na diskoteky ked nie ked ma nast. S tvojimi rodicmi ti nic poradit neviem, s mojou mamou vtedy vobec nic nepohlo.

Daniel58

naco chces byt von do polnoci??? :D
ja mam 17 a von byvam do 23:00 maximalne :D a to ked pridem domov mam vysluch kde som bol,kto bol somnou,co sme robili.. .....:D myslim ze ked mas 15 tak do tej 20:00 by ta mohli pustit moja 12 rocna sestra byva cez prazdnini von do 20:00 a cez skolu do 18:00 :D no ale my byvame na dedine takze tam je to trochu ine :D

skippi

Mila Andrejka,
mam 16 rocny dceru, tak ze mozno budem hovorit ako tvoj rodic.
Neboj nejdem moralizovat. Ja na rozdiel od Vasich si uvedomujem, ze keby dievca chcelo spravi to aj o 16. hodine. No ty si trosku odporujes, najprv pises ze chces byt do 21. potom do 22.30, tak ako to je?
Skus najprv do 20. hodiny ziadat. A ak tak apeluj na ich doveru, a ze si zodpovedna mlada dáma. Neargumentuj tym ze iny mozu, nas rodicou to irituje. Vela stastia
PS: Tliachanie na lavicke ti buducnost neda, skus nejake aktivity, knihy sport. Ziskas postavu a pre tvoje krivky sa aj kamarati prisposobia tvojim podmienkam.