Dobrý deň chcela by som poprosiť o radu.Už nemám nervy sa pozerať na to ako ma moji premilený rodiča držia doma na reťazi..Mám 15 rokov všetci moji spolužiaci kamaráti a rovesníci si užívajú sú vonku aj do 00:00 a žúrujú..Ja musím byť doma o 19:30 vždy keď sa pýtam okolo 21:00 von s partiou povedia nie.Ich dôvod je že nechcú mať so mňa kur*u pritom som s nikým ešte nespala!Vždy mi ešte s ironiou a nervami povedia keď budeš mať 18 zbaľ si veci a choď kde len chceš..Je mi to trápne pred kamarátmi doslova sa mi zato vysmievajú a ja po nociach plakávam zato akých mám rodičov..Proste myslím že by mali byť trochu povoľný voči mojim požiadavkám aj keď chápem že sa o mňa boja ale tak trochu dôvery by im nezaškodilo či?..Ja to už takto nedokážem trpieť ďalej veď to už nieje normálne keď ma 9 ročné decko večierku neskôr ako ja?! ..Prosím poradte mi čo mám robiť? Ako im mám vysvetliť že aj ja chcem byť dlhšie ako všetci kamaráti?...Vopred za všetky rady Ďakujem!
Rodičia ma nechcú púšťať von napriek tomu že mám 15.
Sranda, že ja som si mohla robiť čo som chcela, nič som nemala zakazované a pritom som to nezakázané ani nikdy nerobila, nikdy som nechlastala, nefajčila, nedrogovala, nesexovala, neflákala sa a bola to moja slobodná volba...
Hanka, zbytocne hadzes svoju nezodpovednost na inych. Chlapec ci dievca, je to uplne jedno. Ako si si dceru vychovala, taku ju mas. Predstav si, ze ja aj moja sestra sme v 15 mohli byt vonku aj do polnoci. Rodicia nam nikdy nic nezakazovali. Ja som tieto vymozenosti nevyuzivala, ale sestra behala po diskotekach od 14 rokoch a predstav si, ze sa z nej nestala ani alkoholicka, ani nastrocna mamicka.
Za to, ze tvoja dcera fajci, pije a este k tomu sexuje a ma dieta neznamena, ze vsetky su take nezodpovedne.
hrac a ovecka
je zrejme ten isty clovek. Len raz sa prihlasi pod nickom z ineho prehliadaca a raz bez niku z ineho prehliadaca. Je to jednoduche. Ak sa mylim, tak sa ospravedlnujem.
na mladych treba napojit GPS a kameru s nocnym videnim. to nieje o dovere decko ked je v partii bez pritomnosti rodicov straca zabrany lebo nechce byt ine ako ostatni.
hrac/ ale v tme to tie decka maju vacsiu odvahu lebo ich nevidiet pokial nestoja ci nesedia pod lampou
Este raz
chlapec v 15- ke v uliciach v noci je nieco ine
a dievca
v 15-ke v uliciach v noci je nieco ine
a tu sa bavime o 14-15 rocnom dievcati
Lulita nie vôbec
noc nema absolutne ziadny vplyv na to ci niekto bude fajcit, pit, drogovat ci sexovat po vonku. Ak to mlady clovek chce robit, tak to bude robit aj cez den.
Ja som bol tiez bez obmedzeni aj pred 15, skor to bolo naopak, vtedy som byval vklude do 00:00-02:00 noci a ako siel vek tak sa to skracovalo. Neviem si predstavit byt doma o 19:30 cez leto kedy je este o 21:30 svetlo vonku :-D
Ovecka, no "biologicka potreba" to sice je, ale tak ludia nie su opice, aby sa riadili len svojimi "potrebami" :D ja si skor myslim, ze taketo pravidla cloveka slachtia. a vidim to aj krasne na ludoch okolo seba - ti ktori boli vychovavani prisnejsie a v prostredi s jasnymi pravidlami su dnes ovela zodpovednejsi a uspesnejsi ludia nez ti, co sa mohli flakat ako chceli.
ovecka je chlap? pocuj ovca a preco si si dal zensky nick si deges vsak si daj baran rovno :D
to s tym sexom hej je biologicka potreba ale nie pre 15 rocne decko vsak to este decko je co ma sexovat. ty by si svojej dzifke dovolil v 15 sex?