Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stale otazky "Už máš robotu"? Co tym ludom sije?

Príspevok v téme: Stale otazky "Už máš robotu"? Co tym ludom sije?
barunka

Som nezamestnana LEN 2 tyzdne a uz mi idu na nervy otazky ludi okolo stale to iste UZ MAS ROBOTU??? Co tym ludom sibe nacisto?? To nemoze clovek byt doma ked ma z coho zit len tak? Ani mesiac? To kde sme? Normalne mam nervy. Neplanujem sa zamestnat nikde na 3 smeny s VS a ani ako predavacka na pokladni. To uz co je toto.. Len aby som niekde bola?? Mam dost...

Aja02

No tak ja by som na Slovensku doktorku nerobila a ak by som mala vyštudovať medicínu, tak by som po škole hneď odišla. Na Slovensku keď povieš, že si lekár, tak to je urážka. Všade si lekárov vážia a sú aj patrične finančne ohodnotení, len na Slovensku ich považujeme za úplatkársky odpad. Ani sa nečudujem, že odtiaľto odchádzajú. Ja chcem tiež po škole odtiaľto odísť.

emalea

a čo doktori, ktorí u nás vyštudujú za štátne peniaze, ale idú ošetrovať napr. nemeckých občanov a hlavne majú motiváciu zarábať veľké prachy...ale to je už asi iná téma...

Prezývka55

No ja neviem, vacsina ludi studuje VS zbytocne alebo len preto aby zabili cas. Takze vyhovarat sa na VS je smiesne. VS by sa mala studovat preto ze chces vytvorit nejaky prinos respektive potrebujes hlbsie vedomosti z nejakej oblasti. Ked vystudujes VS a potom nic po nej nerobis tak si ju fakt studovala zbytocne.

slnovrat

Emalea, ok teba živí manžel, staras sa o deti, ale barunka je mladá bezdetna slobodná, ma možnosti sa realizovať. Ked si ty doma a máte na to peniaze, to je vaša vec, staras sa predpokladám o deti , domácnosť a manžela. Moj príspevok sa týka čerstvých absolventov vš ktorí "zrazu" zistia, že sa neuplatnia v odbore a miesto aby hľadali inú prácu, sedia doma u mamy a fnukaju

Aja02

emalea, súhlasím. Sama nemám VŠ, ale ak ju niekto má, tak plne chápem, že nepôjde robiť niekam, kde tú VŠ nepotrebuje a kde dostane nízky plat. Na čo potom študoval na tej VŠ? Aby pracoval niekde pri páse na tri smeny za 450€ v hrubom?