Stale otazky "Už máš robotu"? Co tym ludom sije?

Príspevok v téme: Stale otazky "Už máš robotu"? Co tym ludom sije?
barunka

Som nezamestnana LEN 2 tyzdne a uz mi idu na nervy otazky ludi okolo stale to iste UZ MAS ROBOTU??? Co tym ludom sibe nacisto?? To nemoze clovek byt doma ked ma z coho zit len tak? Ani mesiac? To kde sme? Normalne mam nervy. Neplanujem sa zamestnat nikde na 3 smeny s VS a ani ako predavacka na pokladni. To uz co je toto.. Len aby som niekde bola?? Mam dost...

Prezývka55

fraktal pride mi nelogicke platit za nieco len tak bez efektu. mozem to potom vysmarit do smetneho kosa rovno. a znizuje mi to motivaciu pracovat lepsie vo vede. a zvysuje motivaciu robit v financnictve kde z nicoho (strach investorov) viem vyrobit peniaze.

fraktal

magneticku rezonanciu preplaca zdravotna poistovna, platil si zbytocne :-D
sudit sa o majetok je tvoj problem, nemal si ist do sporu a tie peniaze by ti ostali...

Prezývka55

No prave ked som ich potreboval (magneticka rezonancia ) tak som musel vysolit 300eur :D

Ked som sa potreboval sudit o pozemok. 5000eur na zacatie procesu.
(a to som myslel ze sudnictvo je platene z dani)

Ked som chodil do skoly tak 500eur za polrok.

fraktal

no a co ti chyba k zivotu, ked si taky nespokojny? podla mna si prilis konzumne zalozeny.. a z globalneho hladiska je to skutocne par supiek.

fraktal

a kde mas zaruku, ze raz tie peniaze nebudes potrebovat? :-D
mimochodom, kolko zarabas, ke tych 50% nie je par eur?

fraktal

ja tiez pracujem a odvadzam odvody :-D
nezavid tych par eur, peniaze nie su vsetko. Alebo si urob pauzu a nechaj si to platit aj ty :-D

Prezývka55

fraktal mne to vadi lebo ja im to platim. Pritom som ako odmenu mohol mat o partisic eur viac co tak pustim na parazitov.