Som nezamestnana LEN 2 tyzdne a uz mi idu na nervy otazky ludi okolo stale to iste UZ MAS ROBOTU??? Co tym ludom sibe nacisto?? To nemoze clovek byt doma ked ma z coho zit len tak? Ani mesiac? To kde sme? Normalne mam nervy. Neplanujem sa zamestnat nikde na 3 smeny s VS a ani ako predavacka na pokladni. To uz co je toto.. Len aby som niekde bola?? Mam dost...
Stale otazky "Už máš robotu"? Co tym ludom sije?
Prezývka55-no pomaly Ti začínam aj závidieť...Ty šikovný človek!!....určite nemakáš za pásom...pravdepodobne robíš v poisťovníctve a masíruješ ľuďom mozgy!!škoda rečí tohto typu!!! Ja som teda z oblasti-okresu hornej Nitry mám 2 vysoké a nulové šance, to sa ozaj odo mňa očakáva, že budem vykladať tovar v Kauflande? Ja si vlastne nesťažujem, beriem život, tak ako je a plne sa uplatňujem v rodine a pri výchove malých detí...len konštatujem, že možnosti sú skoro nulové!!!!tak potom tu netrepte sprostosti o šikovných ľuďoch!!!
jeezis.myska...)
Ano na vychode, tu mas moj vypis zo zdravotky(766eur na parazitov islo).
Inak si ze ziaden podnikatel ale obycajny zamestnanec.
Plus nemam ani vysoku skolu.
Len som sikovny.
Chces mi tvrdit, ze na vychode, hej? Ak nie je zivnostnik podnikatel v niecom velkom, tak asi tazko. Prepac, ale ty mas dobre ruzove okuliare.. To ani v KE nemaju VS take platy... Mozno senior manager nejakej big firmy :))
No ved si si nevsimla ze som napisal ze sikovny clovek, nenapisal som ze vsetci zarabaju v priemere 1000eur ale ze sikovny clovek zarobi v priemere okolo 1000eur.
panenka maria a tych 400 000 ludi co bolo vcera vTV a je na davkach, ti ti nevadia? a vies, ze min. 50percent su cigani? :DD keby som ja mala takto nadavat na kazdeho na koho som kedy prispela tak amen tma... nadavam cely zivot! tu to tak chodi bohuzial.. zivime aj parazitov ktori nerobia cele roky, lebo sa im nechce!
Prosim ta tak mi porad ze kde, lebo ja som od BA cca 340km a pokial viem tak tuna zena viac ako 500eur nezarobi a na tych 500 maka na 3 smeny v zavode + soboty...
Sikovny clovek na slovensku zarobi v normalnej robote v priemere 1000eur.
Kebyze nemusel platit na parazitov tak to je celkom v pohode plat.
Ved vravim ze pokial si platis sama zdravotku a neberies od statu peniaze tak v pohode kludne bud doma aj 10 rokov.
Ale pokial sa ti na zdravotku a na ine prispevky skladame tak si parazit.