Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stale otazky "Už máš robotu"? Co tym ludom sije?

Príspevok v téme: Stale otazky "Už máš robotu"? Co tym ludom sije?
barunka

Som nezamestnana LEN 2 tyzdne a uz mi idu na nervy otazky ludi okolo stale to iste UZ MAS ROBOTU??? Co tym ludom sibe nacisto?? To nemoze clovek byt doma ked ma z coho zit len tak? Ani mesiac? To kde sme? Normalne mam nervy. Neplanujem sa zamestnat nikde na 3 smeny s VS a ani ako predavacka na pokladni. To uz co je toto.. Len aby som niekde bola?? Mam dost...

Aja02

Prezývka, a cigáni a kvázi invalidi, ktorým každý mesiac dáva štát prachy ti nevadia? Mne by viac vadili tieto indivíduá ako barunka, ktorá si svoje peniaze zarobila a teraz žije z nich.

Prezývka55

Žužova pokial sa jej stat nesklada na zdravotne poistenie tak kludne. Neviem ci je na urade prace alebo nie. Nemam proti tomu absolutne nic keby na urade prace nebola a platila si zdravotku sama. Uz to pisem 3ti krat.

acmp ide skor o to ze einstein by vydumal ako sa z tej skatulky dostane kdezte normalny slovak si tam kupi deku a bude tam do konca zivota zit.

Aja02

Prezývka55, takíto názor má veľa ľudí. Veď učitelia vlastne nič nerobia, majú každých 45 minút prestávky, odučia si 6 hodín a idú domov. Omyl. Za tým učiteľstvom je omnoho viac. Ja som mala na strednej škole perfektného triedneho profesora, ktorý ale hneď po tom ako sme odišli dal výpoveď, pretože jeho plat bol 450€ v hrubom! A to mal ešte 20€ príplatok za to, že bol náš triedny. Ja asi tiež pôjdem študovať učiteľstvo (kombinácia SJ- informatika), ale na Slovensku by som nezostala ani za nič, bez ohľadu na to, čo vyštudujem. O pár rokov tu nezostane nikto.

Školstvo a zdravotníctvo je základný pilier každého vyspelého štátu a treba doň investovať, ale na Slovensku tento fakt ignorujeme a tak aj dopadneme.

Žužova

No a ,ked má dievča našetrené z predchádzajucej roboty a teraz si užíva volno tak čo ? ... čo sa do nej navážate :D Závisť ? :D
Ja to robím tak isto. Teraz som doma už druhý mesiac peniaze mám a ked sa mi začnú mínať pojdem zabarať znova.. a ked budem mať dosť zase si spravím volno .. Problém ? Pokial holka nemá záväzky a deti,rodinu tak je to len a len jej vec či chce robiť alebo si aj užívať a nikto nemá právo jej za to nadávať .. každý si vyberie cestu akú chce.

acmp

Prezývka55
nuz ja poznam fakt poctivych ucitelov, ucitelky, ucitelov, my sme na gymnaziu mali z 80% takych.
20% boli flakaci.
80% nam dali zabrat, ale nepotopil nas nikto.
poznam ludi co maju sikovnost, nadanie, ale nemaju kapital a aj keby mali, trh je tu priserlne maly.
cize toto je problem a nie IQ a sikovnost jednotlivca.
pokial dam Einsteina do krabicky od zapaliek, tiez bude mat mizerny zivot.

acmp

a mne sa pacia ludia, co nejdu pracovat za podradnu cenu.
ono to zvysi standart aj mne.. nie len im, ak toto robia..

Prezývka55

Aja02 ale vacsina takych ktora si oduci odtial potial a vytesuje sa z volna a z par hodin roboty denne. (A vyhovoria sa este na to ze musia opravovat pisomky ze to je tiez ich robota :D)

Predsa len podla mna kvalita ucitelov odpoveda im platu povacsinou. Dieta casto krat vie viac o nejakej teme a predmete ako ucitel.

acmp

0vecka
davaj tam bodky, takto sa to tazko chape :P
preco si myslis, ze sikovny clovek zarobi 2000?
ja poznam sikovnych, ale nezarobia vela.
ja sikovny nie som, necitim sa a 2000 dam len tak, ked sa nudim :)
niekde si tam urobil chybu.. mozno ak berieme hruby priemer, ale slovnekso je krivy trh, tu neplatia zakony.. (pre niekoho ani fyzikalne, ale tna juhu EU este viac)