Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stale otazky "Už máš robotu"? Co tym ludom sije?

Príspevok v téme: Stale otazky "Už máš robotu"? Co tym ludom sije?
barunka

Som nezamestnana LEN 2 tyzdne a uz mi idu na nervy otazky ludi okolo stale to iste UZ MAS ROBOTU??? Co tym ludom sibe nacisto?? To nemoze clovek byt doma ked ma z coho zit len tak? Ani mesiac? To kde sme? Normalne mam nervy. Neplanujem sa zamestnat nikde na 3 smeny s VS a ani ako predavacka na pokladni. To uz co je toto.. Len aby som niekde bola?? Mam dost...

Aja02

Ja nechápem, prečo tu z barunky robíte nejakého parazita, ktorému vy niečo platíte a ktorý sa nevie uplatniť. Však jasne napísala, že pracovala v zahraničí, kde si dosť našetrila. Asi tu niektorí neviete čítať.

Barunka, tie kecy o tom, či robíš si vôbec nevšímaj. Aj ty máš právo na oddych a ak máš z čoho žiť, tak tie žvásty vôbec nemusíš riešiť.

emalea

slnovrat, nič v zlom, to patrí k Tvojmu veku:tak typujem, že máš tiež niečo medzi 20-25r., a to si fakt myslíš, že som ochotná sa presťahovať? tam, kde žijem, mám svoje zázemie, rodinu, rodičov, ktorým pomáham ako viem..dom, v ktorom žijem a pod. isto nemáš deti, lebo si neviem, predstaviť, že podľa toho, že či som taká a taká šikovná, že si nájdem prácu o 200km ďalej, zavelím školopovinným deťom...a deti sťahujeme sa!!!...a toto by sme robili v pravidelných cca 2ročných intervaloch, a čo manžel, on má v našom meste svoj biznis, tak jedného dňa mu poviem, zlato: vykašli sa na všetko, lebo ja som si našla len o 150km od nášho mesta výhodnú prácu... ľudkovia, hlavne Vy mladí, už sa zobuďte, takto to vôbec nefunguje....

slnovrat

Emalea, čo si sa naučila v tej škole, ked ju vyjdes a nevieš sa uplatniť? Ak nič nevieš robiť, aj tá upratovačka je sikovnejsia. Štúdium je len príprava na budúce povolanie, nie je dôležité, či máš titul, ale ako sa dokazes vzhľadom na získané znalosti, zručnosti a vedomosti uplatniť a využiť ich. Darmo budes nariekať že v okolí nemáš prácu, tak sa prestahuje inam, zaloz firmu, vytvor pracovné miesta

Prezývka55

Asi si nespomeniem, to by si odo mna asi vela chcela. Predsa len pamatat si nieco co som napisal alebo cital niekde pred 20-30 rokmi na fore bude tazke aj na mna.

Predsa len si dovolim podotknut ze pokial sa mi nieco "stane" uz budem dostatocne "zahojeny". A presne na to je mladost, ked je clovek plny sil mal by venovat vela casu rozvoju svojej osoby aj veci okolo seba, nech prispeje a nieco vylepsi vtedy ked je plny sil. Potom ked sa nieco stane bude uz neskoro nad tym uvazovat ze jaaj este nemam hento este som nespravil tamto.

V kazdom pripade dakujem.

emalea

prezávka55-to máš len20 rokov? juuuj, tak to sa všeličo vysvetlilo...si plný ideálov, plánov, predsavzatí...celá ja pred xrokmi, viem, že to nie je reálne možné, ale rada by som si s Tebou podebatovala, keď budeš mať niečo medzi 40 - 55 rokov....potom sám uvidíš...tak tomuto sa hovorí škola života, sám uvidíš a možno si na mňa aj spomenieš!!
P.S.: už neviem ktorý múdry pán povedal: kapitalizmus je super vec, keď si múdry, zdravý, krásny a bohatý...tak to je zatiaľ Tvoj prípad...každopádne držím palce...

Prezývka55

To je problem ludi s vysokou skolou, myslia si ze z nich skola spravi hotoveho cloveka, ze je to zaruka ich uspechu v zivote a platu.

Inak pracujem vo vyskume. A nie je co zavidiet lebo plat je tu velmi smiesny. Ale tak som mlady, len nedavno som mal nieco cez 20 rokov.

A od teba sa ocakava ze pohnes rozumom a prinesies na tento svet nieco nove, nieco nove vynajdes, nejaky zlepsovak alebo novy produkt.
Nikto ti nekaze robit v kauflande alebo za pasom.
Len vacsinou je to vsak jedina robota na ktoru ludia maju, alebo si myslia ze len na to maju.

Je vsak vela nesikovnych a lenivych v tom vidim najvacsi problem. Nesikovny za to nemozu ale skoda tych lenivych.

emalea

Zlatúšik...slnovrat...ja od štátu neberiem ani EURko, tak nerýp...ja len konštatujem, že načo je dobré, keď človek vychodí VŠ a potom sa aj tak všetci ...dokonca aj tí čo majú IQ tykve!! stretneme na výrobnom páse...aká je potom motivácia u mladých ľudí ísť vôbec na VŠ, počúvate sa vôbec ??? samozrejme viem si predstaviť ako niekto, kto ledva ukončil čo len strednú školu šéfuje niekomu vo fabrike, kto má VŠ!!tomu sa hovorí masírovanie svojho EGA!! aj tak sa dá!!!

slnovrat

A ako teraz budete tvrdnut doma lebo máte vysokú a neviete sa uplatniť? Normálna práca vám smrdí? Ale brať prachy zo systému od tých čo na vás pracujú vám nesmrdi čo ?

Mrska Silvuska

...ak vsetci, ktori maju VŠ si povedia, co vsetko robit NEBUDU, lebo maju VŠ, tak to bude potom aj vyzerat.