Stale otazky "Už máš robotu"? Co tym ludom sije?

Príspevok v téme: Stale otazky "Už máš robotu"? Co tym ludom sije?
barunka

Som nezamestnana LEN 2 tyzdne a uz mi idu na nervy otazky ludi okolo stale to iste UZ MAS ROBOTU??? Co tym ludom sibe nacisto?? To nemoze clovek byt doma ked ma z coho zit len tak? Ani mesiac? To kde sme? Normalne mam nervy. Neplanujem sa zamestnat nikde na 3 smeny s VS a ani ako predavacka na pokladni. To uz co je toto.. Len aby som niekde bola?? Mam dost...

Prezývka55

Zaplatil som to preto lebo vraj neboli uz limity zo zdravotnej poistovne. Asi im nestaci ten liter co im kazdy rok posielam len tak. Tak som si to musel zaplatit alebo cakat 2 mesiace.

Co sa tyka skoly tak chcel som taku kde nebudem musiet znasat smrad kofolakov a kde mi poskytnu adekvatne vzdelanie nie len memorovanie. Co by malo byt standart ale nie je. (bola to stredna)

fraktal

si si isty, ze nemas ziadne benefity a ani ich nikdy mat nebudes? mnohi si uz boli taki isti :-D
mne sa zda, ze proste zavidis ludom cas, ktory maju pre seba. a peniazmi sa ten cas neda nahradit :-D

fraktal

a to za aku strednu si platil 500eur? potrebujes vedomosti a tej strednej vo svojom sucasnom uplatneni? ak nie, boli to zbytocne vyhodene peniaze a ak ano, tak sa ti to uz vratilo, takze kde je problem?

fraktal

a co zavazne ti na tej magnetickej zistili, ked si uz zbytocne vyhodil 300eur?
co sa tyka tvojho uplatnenia, je mi jedno, kde zakotvis...

Prezývka55

nie to bola stredna a sud ok je to moj problem ale potom naco platis odvody ked z toho nemas ziadne benefity ako som spominal