Firma Zepter

Príspevok v téme: Firma Zepter
Ka_ta_ri_na

Ahojte, chcela by som sa spýtať či má z vás niekto skúsenosti s firmou Zepter?
Chcem si kúpiť biolampu od tejto firmy, ale jeden náš známy lekár nás odhovoril, vraj sú aj lacnejšie na tom istom princípe a vraj sú pracovníci tejto firmy dosť vulgárny a robia nátlak.
Ďakujem za každú pripomienku, názor.

Kellinka

Všetko je výsledkom toho, že ľudia nemajú peniaze ani na najnutnejšie a nieto ešte predražené výrobky Z.. Sama veľmi túžim po biolampe, nemala som na ňu keď stála necelých 500 eur a teraz už na ňu nemám vôbec. 700 eur je neskutočne veľký peniaz, takže sa s ňou môžem rozlúčiť.
Mám od nich hrnce, vákuovací systém, mixér, vysávač, kozmetiku, so všetkým som spokojná. Všetko sme kupovali, kým ešte aj manžel mal lepšie prácu. Na splátky si ju nekúpim, nemám so splátkami dobré skúsenosti.
Čo sa týka ľudí v Z., tak čo som mala svojho reprezentanta, bola som s ním maximálne spokojná. Pohovorilo sa o ňom všetko, ale neverím tým rečiam, lebo predpokladám, že z firmy odišiel sám, nakoľko sa mi sám viackrát sťažoval, že firma reprezentantom nepomôže, hoci už pri firme nechcú robiť len starší reprezentanti a nepomáha ani tým, skôr ich potápa.
Teraz som pár krát objednala cez net, lebo čo sa ku mne dotrepala jedna pani, bola neodbitná, drzá, nútila mi výrobky a hoci som jej už nebrala telefón má výdrž dodnes.
Netreba sa sťažovať na reprezentantov, máte možnosť kupovať cez internet.

Ssoničkaa

Ja som bola u firmy necelý rok v BB, ešte popri štúdiu na VŠ. Nikdy viac, zdrali by z človeka aj kožu, len nech sú nejaké výsledky. Ak už nemáte záujem robiť, správajú sa k vám ako k nejakému trestancovi.
Našťastie som si nekúpila nič, rodičia mi nedovolili a ani neľutujem.

Hrachovčanka

Veru, to je pravda pamätá si na to asi celé okolie Hnúšte a RS. Aj mne tam zostalo ešte v korunách pekných pár tisíc korún. Už je tomu pekných pár rokov dozadu, ale firma sa zahrala na pštrosa a vopchala hlavu do piesku. Ja nemám ani hrnce ani peniaze a ešte majú oči otravovať. Raz im poviete, že NIE a oni sa ozvú znova.
Veľmi pravdivo napísané, konečne niekto nielen nadáva medzi susedmi, ale vyšiel s tým na verejnosť.

???

Máte pravdu, kradnúť neviem a ani nechcem a dokonca neviem ani podvádzať ľudí. Ďakujem za pracovnú ponuku, ale poviem vám, živím sa poctivou prácou a ak už aj prácu mať nebudem, radšej pôjdem ulice zametať ako robiť zástupcu spol. Zepter.
Už aj z vášho obrazu vidno, aký vzdelaní sú zástupcovia firmy ak tvrdíte, že v Číne sa vyrába len porcelán. To "len" patrí asi len tým ostatným výrobkom, ktoré sa náhodou vyrábajú vo Švajčiarsku, alebo v Taliansku. Každý porcelán je rozbitný a ak dobre viem, tak so zlatým vzorom do mikrovlnky ísť nemôže, ale vám je to jedno, potrebujete výrobok predať za každú cenu.
Takisto sa predáva biolampa "na všetko" a to aj pri nádorových ochoreniach.
S výrobkami to máte tak ako aj s autami. Auto je aj Mercedes a aj Dacia. Aj Dacia poslúži, keď máte známeho automechanika, ktorý ju dá dokopy a niekedy ani Mercedes nejde. Takisto je niekedy spoľahlivejší lacnejší výrobok ako drahý, ktorý vám niekto nasilu nanútil.
Je pekné, že spoločnosť a jej ľudia sa tvária ako majstri sveta, ale ešte mnoho ľudí ma na pamäti reprezentanta, ktorý obral nie málo ľudí o peniaze a tovar nedostali. Ak by sa nato zabudlo, len vám to pripomínam. Išlo konkrétne o hrnce a tie neboli lacné už ani vtedy.
Čo sa týka vášho vzoru politikov, tak aj tých už budú pomaly obhadzovať vajcami a možno príde čas keď tak budú obhadzovať aj vás. Naozaj sa má čím pýšiť firma, keď už pomaly prijme do svojich radov aj totálneho analfabeta.

Odpovedám.....

Pán účtovník,
sťažujete sa akoby účtovníci nekradli, ale možno neviete kradnúť. Aj vy máte možnosť ísť do Zeptra a ukázať ako sa kradne tu. Kradne sa v celom štáte, ide nám každý príkladom, tak prečo práve na Zeptri to vadí?! Zepter má špičkový tovar, bezchybný, účtovníci o hovne prácu.
Každý žije ako vie, Zepterák ale ešte ani jeden neumrel hladom, ale účtovníci už krachli.
Mandátna zmluva je klasická dohoda. Neviem odkiaľ beriete, že sa vyrába tovar aj v Číne a v Kórei. V Číne áno, ale jedine porcelán a ten nemá páru na svete, je nerozbitný, kvalitný, vhodný do mikrovlnky, myčky riadu.

???

Mnohí z vás, ktorí prispievate do tejto témy máte pravdu, ale sú aj príspevky, ktoré sa na pravde nezakladajú.
Ja mám v rodine tiež výrobky od spoločnosti a sám ich považujem za predražené a veľakrát s kvalitou, za ktorú by sa hanbili aj podradné reťazce. Dodnes si nejaký výrobok kúpim, nikdy nie je cez kúpnu zmluvu, ale vždy cez nejakého známeho v spoločnosti a mám ho vždy za niekoľkonásobne lacnejšie ako čo ponúkajú obchodný zástupcovia.
Účtoval som nie pre jedného obchodného zástupcu z tejto firmy a väčších podvodníkov by som márne hľadal v inej oblasti.
Čestnosť nie je ich silnou stránkou, sami nadávajú na spoločnosť a potom majú oči vyjsť pred zákazníka a chváliť výrobok a aj spoločnosť. Ich daňové priznania sú väčšinou nulové, alebo mínusové, ale v skutočnosti nedostatkom financií určite netrpia. Nepoznám zástupcu tejto spoločnosti, ktorý má staršie auto ako 5 rokov, zatiaľ čo ja robím čestne a vozím sa na 15 ročnom aute. Prečo asi? Možno preto, že ja dávam financie na odvody a poctivú prácu a oni namiesto odvodov vymýšľajú ako obísť zákon. Pomaly vám zástupcovia predajú aj hrdzavý klinec ako výrobok Zepter, resp. aj poslednú stoličku na ktorej je vytlačené, že sa jedná o Zepter. Pýšia sa, že majú výrobu v Nemecku, Taliansku a Švajčiarsku, ale nikto sa nepýši tým, že masážny prístroj je vyrobený v Číne, takisto ako aj depilátor a odšťavovač v Kórei. Ozaj je to medzinárodná spoločnosť ako lusk.
Aj mňa nahovorili, aby som pracoval v spoločnosti na svoju dcéru. Nemusela chodiť na školenie na nič, stačilo číslo OP a mandátna zmluva bola na svete. Seriózne však? V spoločnosti pracujú starobný dôchodcovia, predčasný dôchodcovia, invalidi na mandátnu zmluvu, čo je automaticky vzťah podnikateľa s podnikateľom. Pracujú tam aj s už dávno odovzdaným živnostenským listom, pracujú tam na každého, len, aby sa dalo.
Pravda je niekde uprostred. Ozaj si berú príklad z politiky, ale boh chráň, aby boli oni vo vláde, lebo to by sme dopadli horšie ako za čias socializmu.

Mihályová

Biolampu máme doma aj my už 9 rok. Nevyužívame ju tak často ako sme pôvodne chceli, ale zato určite nemôže biolampa. Od koho sme ju kupovali, už pri spoločnosti nepracuje, ale kým pracoval, tak som bola s ním spokojná.
Keď sa nám pokazila, opravili nám ju na firme, ale oprava bola veľmi drahá - vyše 80 eur a trvalo to dlho. Druhýkrát sa pokazila, ale vtedy nám ju opravili v jednom autoservise a za podstatne lacnejšie peniaze.
Ja som ten sprej nepoužila ani raz, neviem či je nato nejaká záruka, alebo nie, ale ho môžem aj darovať, ak niekto potrebuje.

Kazimír

Presne takúto poukážku sme mali aj my a takisto nás poslali preč, s tým, že máme ten sprej v balíku, tak čo otravujeme.
Inak, to je pravda, že by mali dať ak je to tam priložené, lebo ten jeden je riadne uvedený na tej súpiske a viem, že automaticky k lampe patrí aj ten sprej, bez toho sa lampa nemôže predať. Že k týmto podvodom sa nikto nechce veľkodušne vyjadriť.

Allegrra

Ja som si nedávno objednávala od spoločnosti biolampu a musím povedať, že som poriadne napálená.
Tovar som zaplatila cez dobierku, prišiel mi, bol v ňom aj ten sprej, darček, ktorý som si vybrala a ešte jedna poukážka, ktorá ma mala oprávniť na druhý sprej. Poukážka sa mala odovzdať zástupcovi, ktorý ju mal vymeniť za sprej. Poukážku som odovzdala, zástupca mi však povedal, že sprej mám v balíku a on s tým nevie čo. To je v poriadku, že sprej bol v balíku, ale to zrejme vedela aj firma, že to tam dala a zrejme by nebola vložila aj poukážku?! Zrejme ma ukrátili o jeden sprej.
Pred vyše rokom som si objednala tyčový mixér, vtedy mi boli sľúbené nože (2 ks), mixér prišiel, nože nie. Ako tu čítam, tak nie som jediná a osobne poznám aj iných, ktorým nože neprišli.
Načo spoločnosť láka na darčeky, keď sa ich vykašlú dať? To je akože seriózna spoločnosť?
Teraz už chápem načo mierila dotyčná/dotyčný keď napísal/a, že je to ako v našom štáte a v politike. Zrejme pracuje pre spoločnosť a vie ako u nich funguje okrádanie ľudí. Hanba keď sa niekto správa ako štát, ale s tým rozdielom, že štát tak okato neokráda ako Zepter. Nenachádzam slov ak sa zástupca takto vyjadrí a ide podľa tohto kréda. Od Zepteru už nikdy nič.

Salorka

Pri tejto spoločnosti som bola takmer pol roka a skúseností mám s nimi až - až, ale negatívne.
Hľadala som si prácu, ale nie trvalú, lebo som si potrebovala len privyrobiť popri materskej dovolenke. Na internete mali zverejnený inzerát, samozrejme bez uvedenia spoločnosti a hľadali asistenta do kancelárie. Prišla som na pohovor, kde už bolo pár ľudí a tam sa to celé začalo. Pani nám spravila kávu, hrala sa na veľkú pani, povedala nám niečo o spoločnosti, výrobkoch a zdôrazňovala, že je to bohatá, medzinárodná firma. Potom nám podstrčila nejaké papiere, ktoré sme mali podpísať. O zárobku nepovedala nič, lebo vraj interné informácie nezverejňuje. Podpísala som "dohodu", ktorá ma vraj nezaväzuje k ničomu. Po podpise nám povedala, že budeme chodiť do zdravotníckych zariadení a supermarketov a robiť anketu.
Dnes už anketu anketou nenazývam, lebo v rámci rôznych vymyslených akcií sme sa pýtali ľudí na ich tlak, šport a pod. a cieľom bolo získať kontakt na nich. Oni ani netušili, že dávajú kontakt pre spoločnosť Zepter, lebo to bolo prísne zakázané povedať ľuďom. Tvrdili sme im, že sa každý deň losujú 2 ľudia a tí získajú darček. V kancelárii sa potom volal rad radom každý a pozývali sa, na prevzatie darčeka. Darček napokon dostal každý, len, aby tam zostali na prezentácii. Cieľom bolo uzavrieť čo najviac zmlúv. Plat máte len za uzavretú, platenú zmluvu. Ja som mala málo zmlúv, niektoré boli neplatené, iné zrušené a takto som prebehala vyše 100 eur zo svojich a kontakty zostali firme. Sľubovali 5krát toľko.
Ľudia sa nahovárali na lampu, niekedy vedúci "zabudli" povedať, že biolampa sa nemôže využívať pri onkologických ochoreniach, epilepsii a iných ochoreniach. Ľuďom sa nahováralo aké má lampa certifikáty, ktoré sme mi nikdy nevideli a ak aj, tak len nafotené niečo.
Dnes sa zato hanbím, že som sa vôbec k nim pridala. Ak bol problém, tak sa každý tváril, akoby to bol jediný, najmenší problém, ktorý sa vyskytol, alebo mi bolo povedané, že na ľudí, ktorý majú problém so spoločnosťou mám zabudnúť.
Nútili aj mňa, aby som si zakúpila výrobok, lebo však ak človek niečo používa, tak to vie lepšie predať.
Okrem toho ako som sa pozdejšie dozvedela, podpísala som mandátnu zmluvu, ktorá vás zaväzuje k zriadeniu ŽL a platiť si odvody. Ja som skoro prišla o materskú, takže nikdy viac.