Firma Zepter

Príspevok v téme: Firma Zepter
Ka_ta_ri_na

Ahojte, chcela by som sa spýtať či má z vás niekto skúsenosti s firmou Zepter?
Chcem si kúpiť biolampu od tejto firmy, ale jeden náš známy lekár nás odhovoril, vraj sú aj lacnejšie na tom istom princípe a vraj sú pracovníci tejto firmy dosť vulgárny a robia nátlak.
Ďakujem za každú pripomienku, názor.

Evita00000

Biolampa je v pohode, ale ten nátlak je pravda. Ak prejavíte o niečo záujem sú milí, ochotní, ale ak o nič, tak sú drzí a otravní.
Dlhé roky sme žili v ČR, kde firma upadá, má hrozné meno a ľudia na firmu nadávali dosť často. Posledné 2 roky žijem už v SR, kam som sa musela vrátiť, kvôli chorým rodičom, ale firma má dosť zlé meno už aj tu. Ako som počula spolčili sa s ČR a tak to aj vypadá.
Za posledný rok som si v jednej nemenovanej pobočke kúpila už trikrát výrobok za hotovosť, ale nieže vám nedajú blok, ale registračnú pokladnicu ani nemajú. Popritom veľakrát predávajú bez zmluvy, za hotovosť a dosť často si od nich kupujem kozmetiku a k tomu už vôbec žiaden doklad nedostanete.
Ja mám ešte starý typ biolampy, ale som veľmi spokojná a pomohla nám už viackrát. Máme ju už 9 rokov, zatiaľ nebola ani pokazená, neboli s ňou problémy. Využívam ju každý deň a to nielen ja, ale celá rodina a dokonca sme ju už použili aj pri mačke.
Mám aj hrnce, stáli celý majland, ale som s nimi tiež spokojná. Varím v nich síce klasicky, nie ako komín, ale vyhovuje mi to. Mám od nich aj kuktu a na tú nedám dopustiť, nedala by som ju nikomu.
Čo nie som spokojná je vákuovací systém, to boli pre mňa vyhodené peniaze a upratovací stroj. Ten mi stojí na povale, lebo svoj účel nespĺňa. Výrobky sú celkom vydarené až na pár vecí, ale ľudia sú k ničomu.
Moju dcéru tam lákali pracovať, ale predsa nebude lanáriť budúcich zákazníkov na ulici ako žobrák a nechať sa drbať niekým, aby mala predaj. Radšej nech sa fláka doma.

Marek_Tóth

Bol som na prezentácii čističky vody od spol. Zepter a musím podotknúť, že by som si ju nikdy nekúpil. Možno nie kvôli čističke vody ale kvôli ľuďom, ktorí sa ju snažia predať na základe podvodu.
To, čo tu poniektorí nazývajú elektrolýzou, v podstate elektrolýza nie je. Spoľahlivá elektrolýza sa za takých podmienok robiť nedá a to, čo tam predvádzali nemá nič spoločné s elektrolýzou, ale s podomácky vyrobeným "niečím".
Okrem toho, že vám budú tvrdiť, že ani jedna minerálna voda nezodpovedá normám, vám nepovedia vôbec nič. V prvom rade sa pozabudli, že minerálne vody sú prísne kontrolované a testované a nezávadné. Nie sú odporúčané na každodenné pitie, k tomu slúži čistá voda.
Dojčenská voda v žiadnom prípade nemôže byť závadná a ani nie je. Napr. spoločnosťou ohováraný Drobček je testovaný, spoločnosť má k dispozícii certifikáty, ktoré potvrdzujú kvalitu výrobku.
Čistička vody od spol. Zepter má len jeden certifikát a ten certifikát slúži len nato, aby sa vôbec mohla predávať. Takýto certifikát musí mať každá čistička vody. Ceny filtrov sú predražené. Ako už viem od jedného odborníka v tejto oblasti, spol. už mala pokusy s čističkou vody aj v minulosti a nakoniec zrejme nedostala certifikát, lebo čistička vyrábala destilovanú vodu. Voda bola zbavená všetkého prospešného.
Okrem tohto vám nevedia odpovedať na niektoré otázky a to napr.:
1.) Aký je pomer ocistenej vody k odpadovej vode
2.) V prípade poruchy vám nevedia povedať ani približnú cenu opravy
3.) Nevedia predložiť certifikát a ani analýzu vody
Mnohí si neuvedomia, že reverzná osmósa produkuje demineralizovanú vodu, čiže vodu zbaví všetkých biologicky prospešných látok, ktoré sú pre organizmus nevyhnutné. Táto voda nie je vhodná na trvalé využívanie vôbec. Ak budete v takejto vode variť, tak dochádza k vysokým stratám minerálnych látok, čo môže spôsobiť aj zdravotné problémy. Takáto voda by sa vôbec nemala dojčatám podávať.
A na záver asi toľko. Ja sa za svoje meno nehanbím, ale zrejme "Akonato" asi áno a keďže z príspevku usudzujem, že je istým spôsobom spätý zo spoločnosťou Zepter, asi sa za to hanbí.
V neposlednom rade by ste mohli ľuďom vysvetliť aký je to certifikát od Asociácie kvality vody, lebo mnoho ľudí je potom od vás mylne informovaných o podstate tohto certifikátu.

:-)))

Celá biolampa pozostáva len z centových súčiastok, rozobrali sme ju keď sa pokazila. Je tam žiarovka za pár drobných, sklíčko vám vyrežú v každom dobrom sklenárstve a úchytky z umelej hmoty, nechápem prečo je taká drahá.
Moja švagriná ju dala opraviť keď sa mi rozbila a lampa prišla späť o mesiac - drahým kuriérom a platila takmer 100 eur.

Bartoň

Nepovažujem za najšťastnejšie riešenie rýpať do Hipokratovej prísahy, pokiaľ o nej vedomosti nemáte. Z príspevku "Akonato" usudzujem, že zdravotníctvo pozná len očami pacienta a zbytočne dráždi ľudí, ktorí sú v danej oblasti doma.
Osobne Bioptron v praxi nevyužívam a ani nebudem. Nie preto, lebo nepoznám, alebo odsudzujem svetelnú terapiu, ale pre spoločnosť, ktorá ju ponúka. Využívam inú terapiu (svetelnú), ale od spoločnosti, ktorá má slušne vychovaných obchodných zástupcov a ktorí nepodrážajú ostatné spoločnosti.
Osobne sa mi stalo, že obchodný zástupca spol. Zepter mi najprv ohovoril spoločnosti, ktoré predávajú konkurenčné výrobky a potom sa nezodvihol z ordinácie, kým som ho hrubo neposlal kade ľahšie. Mnoho ľudí sa na mňa obracia s vysvetlením o niektoré "pokusy", ktoré zepteráci radi praktikujú a niekedy sa hrajú na lekárov. Nie raz sa už stalo, že pacientovi bol Bioptron odporučený ako niečo čo nahradí lekára a bol som odporučený ja osobne, že výrobok odporúčam. Ľudia sa potom cítia podvedení a sklamaní.
K elektrolýze sa radšej nevyjadrím, lebo je to obyčajný podvod. Na elektrolýzu sa môžu využívať LEN prístroje nato schválené a nie niečo, čo slúži ako obchodný ťah. Ak mi niekto chce tvrdiť, že v obchodoch sa predáva len niečo čo je škodlivé na zdravie, nemôžem súhlasiť.
Mám kolegov pediatrov, ktorí odporúčajú dojčenské vody, vyrástli na nich tisícky detí a sú zdravé, úspešné a nádherné. Sám odporúčam dojčenskú vodu Drobček a Hipp a netvrdil by som, že je nekvalitná.
Bolo by lepšie, keby sa tu niekto z obchodných zástupcov vyjadril k téme nekvalitné upratovacie stroje a nekvalitné teplomery na čelo, príp. k neexistujúcemu "šrotovnému", ktorým už bolo oklamaných množstvo ľudí namiesto elektrolýzy, ktorá slúži na 2 veci a to na nič a ....

Akimon01

Mám biolampu od tejto spoločnosti a bola som s ňou spokojná. Pokazila sa mi, nedá sa opraviť, takže mi ponúkol jeden pán nový typ lampy za "akciovú cenu", ktorá je už neskutočne drahá, ale napriek tomu ju manžel zakúpil. Nepasuje do pôvodného stojana a nemám z nej dobrý pocit. Mám ju asi 2krát použitú a to je všetko.
Od firmy mám hodne výrobkov, ale už nemám pôvodnú reprezentantku, lebo už nepracuje vo firme. Podľa jej slov, ju nebavilo, že bola vždy buzerovaná kvôli výsledkom.
Čo som maximálne spokojná je mixér, ten by som nedala za nič na svete, takisto ani hrnce. Totálne som nespokojná s tlakomerom, ktorý už bol 3krát v oprave, s upratovacím strojom, vyhodila som zaň vyše tisíc eur a je k ničomu. Mám od nich aj kozmetiku, je dobrá, ale otrasne predražená.
Vlastnú reprezentantku už nemám, nasáčkoval sa ku mne jeden pán zo Zvolena, ale išlo mu len o peniaze. Povedal mi akurát, že moja staršia lampa sa nedá opraviť, hoci by som ju rada využívala.

Eszter_B

Už mám týchto príspevkov viac než dosť, tak som rozhodla skopírovať stránku pre spoločnosť, ktorá vyrába dojčenskú vodu Drobček a nech sa vyjadria oni, aspoň budeme vedieť pravdu.

akonato

Zdravím milá patuska-po prečítaní príspevku doporučujem naštudovať tech.postup výroby dest.vody,je to podstatne odlišné,ako filtrácia.Na margo čistoty vody iba toľko,že v ľudskom tele naše bunky pracujú vo vodnom kúpeli a nevidím dôvod prečo by to mala byť voda znečistená veľakrát neidentifikovanými prvkami-stačí iba pozrieť do nádržky záchodového splachovača,alebo do iného zdroja,kde sa pitná voda z verejného vodovodu usadzuje.Takzvané prístroje na elektrolýzu sa používajú len na rýchlejšie prezentovanie a na porovnanie čistoty filtrovanej vody a klasickej vodovodnej,alebo studničnej.Máte úplnú pravdu,že originál elektolýz.prístroje sú veľmi drahé.A ešte na margo dojčenskej vody Drobček-má hustotu cca 420(ms) a filtrovaná má hodnotu 2-5(ms).Čo poviete oplatí sa nad tým zamyslieť?
Prajem pekný deň,aj keď je o vode-čiže upršaný.

Stanka1962

V SR už bol nie raz chaos okolo čističiek vody, ktoré totálne demineralizujú vodu.
Dojčenské vody na rozdiel od ostatných minerálnych vôd sú z kvalitného podzemného zdroja a sú 100% bezpečné na prípravu stravy pre dojčatá a aj na konzumáciu pre ostatné skupiny obyvateľstva.
Prevárať treba len sýtenú vodu, ostatné nie je potrebné prevárať.
Pokiaľ chce mať niekto 100% istotu o kvalite vody, ktorú má v studni, je možné dať si spraviť rozbor vody na Regionálnych úradoch verejného zdravotníctva.
Pokiaľ sa niekto rozhodne pre čističku vody, je potrebné si vyžiadať k nej certifikáty, overiť si platnosť certifikátov, získať recenzie a opýtať sa na cenu filtrov, lebo tie sú niekedy poriadne nákladné. Okrem toho odporúčam, opýtať sa na prípadný servis a ako spoločnosť garantuje servis po uplynutí záručnej doby.