Ahojte, chcela by som sa spýtať či má z vás niekto skúsenosti s firmou Zepter?
Chcem si kúpiť biolampu od tejto firmy, ale jeden náš známy lekár nás odhovoril, vraj sú aj lacnejšie na tom istom princípe a vraj sú pracovníci tejto firmy dosť vulgárny a robia nátlak.
Ďakujem za každú pripomienku, názor.
Firma Zepter
Už sú obyčajný podomový predajcovia, nič z toho čo mali už nemajú, ide im iba o to, koho ako dostať na kúpu. Ich lampy už predávajú po e-shopoch s ostatnými výrobkami iných firiem, žiadna prestíž ako doteraz.
Tovar má, ale za koľko? U nich je bežné, že predávajú za toľko, za koľko sa im chce.
Dobrý deň,
nedá mi nereagovať na predchádzajúci príspevok ohľadom "podvodu".
Zakúpili ste bioptronovú lampu pred viacerými rokmi a zrejme ste ju roky používali a boli ste spokojný, lebo inak by ste si druhú nezakupovali. Ak ste nemali návod, tak prečo ste ho nereklamovali vtedy, ale až po rokoch?! O cene a darčeku nediskutujem, nakoľko nepoznám interné predpisy spoločnosti.
Farebné filtre nevyužívate, lebo neviete využívať. Máte návod na použitie, odvtedy ste boli minimálne raz v kontakte s reprezentantom a ani raz Vás nenapadlo opýtať sa na použitie farebných filtrov.
Tentokrát máte zakúpenú opäť bioptronovú lampu, ale opäť ste nespokojný. Vtedy Vám blok nechýbal a ak máte reklamáciu, asi by Vás reprezentant neodmietol. Vy ste za tovar zaplatili, tovar Vám bol dodaný, všetko sa stalo ešte na jeseň a to všetko Vás napadne až takmer po roku. Ak by ste nemali tovar, bolo by to o inom.
V každom prípade neviem akým právom chcete "rozdávať" cudzí kontakt len na základe Vášho uváženia, že ide o podvod. Nie je férové šíriť informácie po internete, iba na základe toho, že ja usúdim, že ide o podvod, alebo podvodníka. Keby som ja tituloval za podvodníka každého, kto mi nespravil po vôli, tak by slovenské väznice praskali vo švíkoch.
Prajem Vám príjemný zvyšok dňa.
Dobrý večer,
mám dosť úbohú skúsenosť s firmou, s výrobkami, ale hlavne s reprezentantmi.
Pred viac ako 15 rokmi sme si kúpili prvú biolampu. Vtedy nás reprezentant oklamal o návod a darček a aj na cene, ale biolampu máme dodnes a dotyčný reprezentant už chvalabohu nepracuje pre firmu.
Potom sme si na prezentácii dokúpili farebné sklíčka, ktoré ale veľmi nepoužívame, lebo nám reprezentant nevedel vysvetliť načo a ako sa dajú využívať. Návod máme, čakry zásadne odmietam z určitých dôvodov, takže stoja.
Masážny prístroj sa nám po dlhých rokoch pokazil, reprezentant nás nahováral na nový, nekúpil som, ale našťastie som ani starý nedal reprezentantovi, lebo som vedel, že mi ho opravia podomácky. Poslal som ho na firmu, oprava hotový majetok, ale medzitým som si zakúpil aj jeden z internetu.
Poslednou bodkou bola kúpa biolampy vlani na jeseň. Kupoval som ju v hotovosti, peniaze reprezentant zobral, lampu mi doniesol. Balík neobsahoval záručný list, blok o zaplatení, proste nič. Manželka nebola ochotná volať reprezentantovi, tak som teda zobral akciu do vlastných rúk ja a danému reprezentantovi toto teda nedarujem a garantujem, že zaplatí viac ako cena lampy. Zmluva na firme neexistuje, čiže reprezentant mi predal lampu "načierno" a ja mám fiktívnu zmluvu. Záruku týmto pádom nemám, blok o zaplatení tiež nie a takisto ani darček.
Týmto varujem všetkých, aby nedopadli ako ja a preverovali si zmluvu na firme, či existuje, alebo nie a čo mu patrí. Takto zabránime podvodníkom. Kontakt poskytnem na požiadanie.
Ja mám od firmy kozmetiku. Používam krém na ruky, tekuté mydlo a aj telové mydlo, sú drahé, ale výborné.
Od kamarátky som dostala vrecúško na upratovanie a nie je to iba handra, ale zázrak. Už som mala zanesené umývadlo a aj vaňu, lebo manžel si tam umýval ruky od oleja a bolo to špinavé, hocičím sa to umývalo. Teraz je aj vaňa aj umývadlo oveľa krajšie.
Ja som nad biolampu uvažovala, ale odradila ma kolegyňa. Oni ju skúšali, ale vraj im nepomohla, tak som cúvla. Od mnohých som zase počula, že je to dobrá vec, tak neviem.
Ja som si roky kupovala kozmetiku v jednej lekárni, ktorá ju ponúkala, teraz od známej a som s ňou spokojná.
Na hrnce by som sa nedala nahovoriť, podľa mňa sú predražené a čo som videla, tak sa ťažko udržiavajú. Švagriná má od nich podnos a je doškrabaný, popackaný, akoby 100 ročný.
Zepter mal niekedy naozaj veľmi dobré meno a bol to boom, ale dnes to už je o inom.
Boli sme medzi prvými, ktorý mali od nich nádoby. V tých časoch stáli hodne veľa, ale mohli sme si to dovoliť, dalo sa ušetriť a naviac boli lákavé ponuky a človek sa tešil, že dostane vždy viac.
Neskôr sme kúpili tyčový mixér, ale ten už nemáme, lebo sa pokazil po viac ako 7 rokoch. Spokojnosť bola, ale dnes sa už niektoré na trhu vyrovnajú Zeptru a sú oveľa lacnejšie.
Posledným výrobkom bol vysávač, ale s tým už spokojný veru nie sme.
Teraz sme chceli kúpiť nádoby pre syna, ale už sa mi nepáči ich dizajn a nikomu z nás. Už tie úchytky nie sú také aké boli, dizajnovo špatia a neviem či by tak aj držali.
O výrobky som sa začal znova zaujímať teraz, ale ako som pozeral väčšina je už naozaj vyrobená v ázijských krajinách a v Taliansku a pri výrobkoch, ktoré sa vyrábajú v týchto krajinách je veľká konkurencia. O ázijských výrobkoch sa traduje, že sú lacné a nekvalitné a Zepter je drahý, takže výrobky sú niekoľkonásobne predražené. O kvalite už tiež pochybujem, odrádza ma krajina pôvodu výrobkov.
Ja som ich už tiež stretol viackrát v kúpeľoch, v minulosti, ale aj teraz. Pred 2 rokmi neprezentovali, vystavovali svoje výrobky a ak človek chcel pristavil sa, ak nie, neotravovali. To bolo v Bardejove a človek sa zaujímal aj sám. Ešte som dostal aj nejakú drobnosť a nikomu nevadili.
Teraz som ich stretol v Rajeckých Tepliciach, tiež vraj robili "len" osvetu, ale nakoniec z toho bola prezentácia s núteným výrobkov. Nič sme nedostali, tak som sa ani nezaujímal. Aj tak by som nič nekúpil, lebo boli strašne dotieraví, nanucovali výrobky a sršala z nich faloš.
My máme od nich doma bioptrónovú lampu, využívame ju a sme spokojný, Tie farebné nástavce nemáme, neviem ich posúdiť, uvažujem nad nimi, ale pre mňa je nezmysel zaplatiť za ne takmer toľko isto, ako som platil za biolampu. Mám od nich aj ten ihličkový prístroj, pomáha a s tým som veľmi spokojný. Výrobky majú dobré, kvalitné, len firma sa mení.
Mňa už Zepter doslova vytáča a veľmi zvažujem, že podám podnet na Slovenskú obchodnú inšpekciu a nech sa im pozrú na prsty.
Pred pár rokmi som si na svoje meno zobrala zmluvu, lebo švagriná nechcela, aby o biolampe vedel jej manžel. Vtedy sa mi zaprísali, že ma nikto nebude vyvolávať a ak tak iba ten pán, cez ktorého sa kúpa realizovala. Ten sa mi dodnes neozval, ale zato mi niekedy denne vyvolávajú aj ďalší traja s rôznymi zámienkami.
Stalo sa mi, že ma pozývali na kávu. Tak už neviem, či si každý myslí, že som taká debilná, aby som sa dala zlákať na kávu a kým ju dopijem, tak budú do mňa hučať, až kým si niečo nekúpim?!
Hneď na ďalší deň mi volala ďalšia dáma s tým, že ma pozýva do kancelárie, lebo tam má aj riaditeľku. Neviem, či si myslí, že riaditeľka (ak vôbec taká tam bola) je boh a hneď pribehnem a budem sa jej klaňať?!
Tretia ma volala do jedného hotela, vraj na ochutnávku. S prepáčením jesť môžem aj doma a nechcem tam trpieť, kým nechutne budú každého presviedčať aký sú fajn.
Ich klamstvá sú príliš priesvitné a každý vie, že volajú za účelom kúpy. Nikdy viac nič nechcem a keby som niečo chcela, tak jedine cez net, alebo iným spôsobom, aj keď za drahšie, ale aby ma neotravovali. Bola by som zvedavá na stanovisko inšpekcií, či je to všetko v súlade so zákonom?!
My sme nedávno kúpili biolampu priamo od reprezentanta a hoci boli o niekoľko pár eur drahšia ako cez internet, chcela som mať istotu.
Raz som si už cez internet objednávala biolampu (tiež Zepter) a neprišiel mi taký návod ako mi predtým sľuboval reprezentant a keď sa mi po 2 rokoch pokazila, nebol mi ochotný reprezentant vyreklamovať biolampu, lebo mám reklamovať tam, kde som ju kúpila.
Teraz som pozerala na internete za 5 ročnú záruku sa pripláca u reprezentanta ju dostávate zadarmo. Akurát čo je horšie, že potom vám budú vyvolávať, to by si mali nejak vyriešiť, lebo nie každý má rád otravovanie.
Niečo neskutočné čo dokážu. Ja som si kúpila od nich mixér za vyše 300 eur, švagriná zase za necelých 300 eur, v ten istý deň od tej istej pani!!!! Mne dala pani obyčajnú škrabku, ktorá sa mi po 4 dňoch zlomila, jej sadu dvoch nožíkov. Odvtedy otravovanie donekonečna.