Aké oblečenie a módne doplnky neznášate u ľudí, mužov ci žien ? Ja leginy zvýrazňujúce obrysu zadku a ešte k tomu priesvitné. Odpor! Vám čo prekáža?
Čo vás irituje?
Lulita asi myslíš tie kraťasky na chlapoch, ako nosil Habera, keď mal ešte trvalú čo :D
ja neznášam tie klasické sandále, do ktorých si pepíci dávajú ponožky ..či už ich majú ženy alebo chlapi ..je to grc
:D :D :D
asi by som dostala infarkt
Blondula - ja ked som sa opalovala, podotýkam na rozmernom priestranstve, prisiel ku mne mladík a ten debo si dal deku hned vedla mojej! nevsimala som si ho, citala som si cosmopolitan a zrazu mi vravi, ze nemal by byt mobil na slnku, ze to skodi, otocim sa a ten idiot holy s postavenym vtakom, vtedy som si nohy snad na 8 x dolamala ako som utekala prec na druhy breh
nech si nosi kazdy co chce, ale esteticky zle posobi ak zena nosi neforemne veci, napr. firemne tricka, rozžuvané botasky, ci sandale muzskeho strihu, take tie klasicke lepáky, brrr, este k tomu domáci melír a je vystrane
na chlapoch zaase zle posobia vytiahnute ponozky na kotnikoch a kratke kratasy, hotova antikoncepcia
Nepaci ak zemna bud nema podprsenky alebo podprsenky jej rezu masko a faldiky vidno dalej u muzov nepaci sa mi nagelovane vlasy opaleny zpeceny hrudnik so zlatou retiazkou a tricko zvyraznujuce k tomy bicepsy neznasam to.u zien nesymapiticke je mi v lete zadermalolovana tvar a na kurca opalena a kristianky na nohach a k tomu prilisnemu speceniu peroxidove biele vlasy to ani u muzov neznasam.dalej smiech zo atrbavymi zubami plus fajcenie.neznasam ak k prisilno specenej pleti ma zena na sebe vela zlata napr tri retiazky a styri zlate prstene prisilny make up.
A všimli ste si ako sa v dnešnej dobe ľudia nepozerajú pred seba a popod nohy? Teda neviem, či sa to len mne stáva ale vždy keď som vonku tak ľudia akoby sa nevedeli uhnúť a vždy sa musím uhýbať len ja, no neviem keby som sa ja neuhýbala tak asi každý deň do niekoho vrážam, aj minule v maxe išiel taký jeden oproti mne a kukal neviem kam do blba hore len nie pred seba, som ho mohla rovno potknúť
veru, tá zdvihnutá podprda, to je fakt ťažký "luxus", hlavne, keď sa tvári, že je biela a pritom je otrasná ošumelá nevypratá pomaly zožltnutá alebo sivá .... radšej ju vyhodím, keď už nejde vyprať ... šak to zase toľko nestojí ....
a z iného konca, neznášam, keď ako vodič mám na semafóre zelenú a nejaký debil zastaví predo mnou a čaká kým naskočí červená (stalo sa mi to včera, tak preto to sem píšem) ..ešte to bol aj chlap ... alebo milujem takých vodičov, ktorí vidia, že ich idem predbiehať a práve vtedy naschvál tomu túrujú alebo nebodaj prechádzajú do pruhu, kde predbieham .. proste demencia nepozná hraníc
Sejla :D :D :D
Tak to tielko okolo krku a podprsenku s rovnými ramienkami neznášam aj ja a to mi pripomenulo, čo fakt nenávidím teda keď to je vidieť, ak má baba podprsenku a nenadstavené ramienka na správnu veľkosť teda vzadu na chrbte má tú podprsenku až na krku
Bondula, no fuj úplne chápem že z toho máš traumu, ja by som toto asi musela riešiť s psychologom :D ale nie, aspoň som mala dobrú motiváciu aby som si spravila vodičák, v MHD to je samý úchyl.
Keď tak nad tým rozmýšľam a táto téma je na ventiláciu, neznášam ignorantov... Proste takých čo kľudne hodia odpadky do prírody, neberú ohľad na druhých, tí čo hodinu kričia do telefónu na verejnom mieste, v čakárni, susedia čo počúvajú zlú hudbu, takí čo kľudne zašpinia nanovo úmytú podlahu, takí čo nechávajú penu na riadoch keď umývajú, takí čo sa nevedia uhnúť ked sa človek ponáhľa, takí čo sa pomaly špacírujú po ulici a očumujú, tí čo sa proste nevedia slušne chovať. A napríklad mi vadí že mimulusovi vadí že mám kufor na kolieskach, mal by byť rád, lebo aspoň mi to uľahčí prepravu ťažkej batožiny keď už toľko cestujem a aj tak je to oštara:) ale nie, jemu vadí že ON to musí obchádzť pff ... Ďakujem za vypocutie, je to fajn:D