Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo vás irituje?

lilyianka

nepáči sa mi, keď si dá baba tielko okolo krku a podprsenku s rovnými ramienkami .. veď bud si tam jedno ramienko okolo krku alebo radšej bez podprdy ... a keď majú oblečené nohavice bedrové, čupnú si a sú im vidieť gaťky ... ale až nejakých 10cm gatiek ... to som minulý týždeň videla takú dievčinu s tangáčmi a som si hovorila, že fííha, tak tie sú buď dobre staré alebo dávno neprané .. no hnus ... také nejaké pošedivelé ich mala ..a nebola som jediná, ktorá si to všimla, ale aj spolužiak ....

Blondula

Sejla...na mna sa raz jeden chlap lepil rozkrokom :-( to bol hnus !!! ja som sedela a on stal pri mne v natlacenom buse ! ja som mala nejakych 15 rokov a som sa hanbila jak pes a cervena jak jahoda som bola :D :D traumaticky zazitok,odvtedy sedim len pri okne :D :D

Sejla

Alebo takí čo si sadnú vedľa mňa v MHD a z nedbanlivosti sa ma niečím dotýkajú, rukou na operadle, alebo kolenom o moje koleno, vraždila by som!!

Blondula

tak do tych kufrov na koleskach zboznujem tie kamienky co sa mi tam pozadierali,hlavne v zime :D ja som to tahala do nepricetnosti,skripalo to a ludia odskakuvali odomna :D a niektori muzi hadam aby to nemuseli pocuvat mi aj pomohli s nosenim :D bo po mne len ciary ostavali :D :D

Sejla

Mňa neirituje nič, čo sa týka oblečenia, pokial nesmrdí.. Minule si vedľa mňa vo vlaku sadla žena, ktorá pred tým zjedla určite aspon 4 konzervy tuniaka s cibulou, skoro som sa zadusila:(

Sejla

Čože mimulus, to si teda dobrý sebec, však si neviem predstaviť ako by som 15 kilov vláčila na pleci, alebo na chrbte, podľa mňa super vynález.. ;) ešte som nestretla človeka, ktorému by toto vadilo, ako fakt, to že ty si radšej zodereš chrbát je tvoj problém!

Blondula

laurora...ale ja myslim normalne boty na vysokych opätkoch a nie tie co uz na pohlad bolia oci a nie este nohy :D to su ani neni topanky...