Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo vás irituje?

Mimulus

Viete čo ma hrozne irituje...nie je to priamo súčasť oblečenia ale toho debila, ktorý to vymyslel by som vysadil niekde v púšti a nedal by som mu ani kvapku vody.

Kufre na kolieskach!!! Človek potom aby lietal, keď chce prejsť cez masu ľudí, z ktorej tento kufrík má min tri štvrtina :) No konec :D

laurora

Blondula, no ja som este zenu co v tom vie chodit este v zivote nevidela :) V tom sa da chodit len po mole, po rovnej ploche 10 m a potom do auta a domov. Ale ked vidim v tom chodit zeny po schodoch, po nerovnych plochach na dlhsie trasy, tak je to priam tragikomicke.

Blondula

co sa tyka opätkov,tak zase pravda je,ze vela zien a bab v nich chodi lepsie nez modelky na mole :D v topankach problem nevidim...

Blondula

iskierka...a na margo toho co pises,ze chlapom sa to paci,to sa paci akurat takemu,co ma gate vytahnute nad ten pupok,zapravene tilko a dokazuje si,ze v ponozkach a sandaloch je velice neodolatelny :D normalnemu "vkusne" oblecenemu muzovi sa take nieco nemoze pacit !!! tomu neveriiim ! :D

lilyianka

moja spolužiačka raz prišla do školy na skúšku v zelenaj adidas súprave ..tak myslím, že tie 15cm opätky a kraťasky by boli vhodnejšie :D

laurora

Ja som nikdy nechapala moje spolziacky na vyske, ako si mohli obliect do SKOLY kratucke sortky a 15 cm podpatky. Je smutne, ked clovek nevie zhodnotit kde sa aky styl oblecenia proste nehodi. vseobecne sa mi vobec nepacia 15 cm podpatky, vyzera to strasne neprirodzene a hlavne sa v tom neda noramlne chodit, vsetky zeny v tom proste vyzeraju divne. Pre mna za mna do mesta nech si clovek natiahne na seba aj mech, co mi vsak vadi, ze nevkusne oblecenie do prace, do skoly a pod. kde by mal clovek reprezentovat sameho seba vystupovat ako serioznejsia osoba.

ebi77777777

ja sa smejem :D
ak si dievča, ale dokonca v horšom prípade aj žena obuje tie maxi vysoké lodičky, čo majú aj vpredu veľmi vysokú platformu a vzadu taktiež brutal vysoké,
a ledva v tom chodia, teda ledva prekračujú

Blondula

hlavne ked je vytetovane uplne inde kde bolo predosle :D ja ako kozmeticka by som v prvom rade poradila,aby vypadala dotycna zena pekne :D :D ja mam obocie svoje,vobec nic nekreslim a dokonca si ho chcem trosku sirsie :D