Aké oblečenie a módne doplnky neznášate u ľudí, mužov ci žien ? Ja leginy zvýrazňujúce obrysu zadku a ešte k tomu priesvitné. Odpor! Vám čo prekáža?
Čo vás irituje?
Viete čo ma hrozne irituje...nie je to priamo súčasť oblečenia ale toho debila, ktorý to vymyslel by som vysadil niekde v púšti a nedal by som mu ani kvapku vody.
Kufre na kolieskach!!! Človek potom aby lietal, keď chce prejsť cez masu ľudí, z ktorej tento kufrík má min tri štvrtina :) No konec :D
Tak pre začiatok slovné spojenie ,,PATRILO BY SA!,, a ešte porozmýšľam :D
Blondula, no ja som este zenu co v tom vie chodit este v zivote nevidela :) V tom sa da chodit len po mole, po rovnej ploche 10 m a potom do auta a domov. Ale ked vidim v tom chodit zeny po schodoch, po nerovnych plochach na dlhsie trasy, tak je to priam tragikomicke.
moja spolužiačka raz prišla do školy na skúšku v zelenaj adidas súprave ..tak myslím, že tie 15cm opätky a kraťasky by boli vhodnejšie :D
mna irituju este chlpy z nosa u chlapov a trciace lemy siloniek spopod kratkych riflovych nohavic...
Ja som nikdy nechapala moje spolziacky na vyske, ako si mohli obliect do SKOLY kratucke sortky a 15 cm podpatky. Je smutne, ked clovek nevie zhodnotit kde sa aky styl oblecenia proste nehodi. vseobecne sa mi vobec nepacia 15 cm podpatky, vyzera to strasne neprirodzene a hlavne sa v tom neda noramlne chodit, vsetky zeny v tom proste vyzeraju divne. Pre mna za mna do mesta nech si clovek natiahne na seba aj mech, co mi vsak vadi, ze nevkusne oblecenie do prace, do skoly a pod. kde by mal clovek reprezentovat sameho seba vystupovat ako serioznejsia osoba.
ja sa smejem :D
ak si dievča, ale dokonca v horšom prípade aj žena obuje tie maxi vysoké lodičky, čo majú aj vpredu veľmi vysokú platformu a vzadu taktiež brutal vysoké,
a ledva v tom chodia, teda ledva prekračujú