Aké oblečenie a módne doplnky neznášate u ľudí, mužov ci žien ? Ja leginy zvýrazňujúce obrysu zadku a ešte k tomu priesvitné. Odpor! Vám čo prekáža?
Čo vás irituje?
Sejla, anonymne obliekanie sa ti paci ?
ebi...ked sa chvalis,tak aj ja sa pochvalim,"ano,mam tip top postavu" a i napriek tomu neukazujem tanga,ani podprsenku,ani cecaky a holu ric :D minule jak som sla po meste,tak taka skupinka mladych dievcat si "suskalo",ze pozrite na tu dlhovlasu blondinu,keby som taka pekna jak ona :D a ta druha,ze mne sa paci,jak je oblecena :D ono zalezi na celkovom dojme,napr. minule bol u nas doma ten moj mlady napadnik a mal oblecene tielko a kratasy :P ale jemu to tielko neskutocne pristalo,keby si to iste obliekol jeden moj sused,tak vypada jak dilino !!! :D
Tak určite nič nové neprinesiem, vlastne to prvé zdieľam s autorkiným príspevkom, iritujú ma totiž legíny na postave, ktorá si dopraje priveľa jedla a primálo pohybu - práve dnes som jednu takú babu videla a bol to síce zaujímavý pohľad, všetky tie tanečné pohyby jej pozadia, ale človek si ho rád odpustí. Ale ináč mi legíny neprekážajú, pokiaľ baba ešte vie, kde má mieru.
Ďalej ma irituje akákoľvek umelosť, začína to prehnaným líčením umelými nechtami a končí... neviem, asi prehnanými plastikami.
"Nohavice s úložným priestorom na plienky" je absolútne nádherný výraz, to musím niekedy použiť v knihe :D A jasne, súhlasím s nesúhlasom voči nim.
Viac mi momentálne nenapadá... ako cosplayerka (hoci len Lary Croft... a Egypťanky a pionierky, priznávam) som nabrala veľmi veľa "modelingovej slobody", if you know what I mean.
Aja ..... toto su tie obete systemu :D
ja sa nechcem chváliť, ale mám tip top postavu :D, to je asi jedna vec, na čo som hrdá :D ako sa obliekam, to si netrúfnem hodnotiť :D ale myslím si, že je to ok
a inak mi nekritizujeme, ale hodnotíme :D
nepacia sa mi ani prstene na kazdom alebo takmer kazdom prste ruky
Predpokladám, že vy všetky máte tip top postavy a obliekate sa podľa najmodernejších trendov, keď ste sa tak rozbehli v tom kritizovaní. :)
jeeejda ,aky roztomily babsky kruzok :)
ja sa skor zameriavam na celok nie na cast oblecenia a podla toho si uz hodim zensku do šanónu s nalepkou sedlacka ,ale malokedy riesim druhe ...... je mi jedno kto si co oblecie
tak ako aj Pyco ...len jeden z nich je viac na ženy a jeden na chlapov ....