Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Veštice a numerologia

Príspevok v téme: Veštice a numerologia
karinla

dobré ránko, možno tak trošku nrzvyčajná téma, veríte na veštenie a numerológiu? ja osobne som bola raz u veštice, raz som si dala vypočitať takpovediac čo ma čaká a podob. podľa dátumu narodenia u jednej numerologičky, bola som zarazená pretože odpovede boli úplne rozdielne? A Pozná niekto tú známu vešticu z Humenného? dakujem za Vaše názory

vyvestena

vestba pre luciu mi je povedomá,hodila sa aj mne,ale to už bolo dávno,:-)))),je to asi tak ako s horoskopmi,ked si ich ráno čítam,v každých novinách iný,a napr.ked si prečítam barana ,hodí sa mi aj ten,hoci baran nie som

vestica

lucia, keďže si ma veľmi vytrvalo prosila, nemôžem ťa odmietnuť. ale je to naozaj výnimočné. pozerala som sa na tvoje najbližšie roky. nediv sa, že ti to v citoch a partnerských vzťahoch nevychádza. tvojou úlohou do nasledujúcich rokov je totiž postaviť sa na vlastné nohy, naučiť sa samostatnosti - teda spliehať sa sama na seba. s takýmto životným poslaním je čstokrát spojená osamelosť. je to tak preto, lebo keď človek má pri sebe partnera, ktorý časť jeho problémov zvláda s ním, vždy sa bude spoliehať na iných. Keď si uvedomíš, že všetko, čo sa ťa týka záleží naozaj predovšetkým od teba, zvládneš aj partnerské vzťahy. budeš sebaistejšia a v živote si sama naordinuješ to, čo budeš najviac potrebovať. Skúš načas nemyslieť na to, že musí nevyhnutne pri tebe niekto stáť. Teš sa z toho, že máš samu seba, urči si ciele a rob všetko pre to, aby si ich naplnila. nech sa ti darí!

vestica

po pár dňoch som sa sem znova pozrela. vidím, že niekto sa vytrvalo podpisuje mojím menom. žiaľ, zabrániť tomu nemôžem, ale pre tých, ktorí si moje príspevky prečítali predtým iba zdôrazňujem, že sa nikdy nevyjadrujem štýlom "Dajte už pokoj. Rieste si svoje zivoty same." usilujem sa vždy a za každých okolnoti ostať slušná. pozdravujem vás a želám veľa šťastia!

vestica

po pár dňoch som sa sem znova pozrela. vidím, že niekto sa vytrvalo podpisuje mojím menom. žiaľ, zabrániť tomu nemôžem, ale pre tých, ktorí si moje príspevky prečítali predtým iba zdôrazňujem, že sa nikdy nevyjadrujem štýlom "Dajte už pokoj. Rieste si svoje zivoty same." usilujem sa vždy a za každých okolnoti ostať slušná. pozdravujem vás a želám veľa šťastia!

renko

blcha55, tvoje číslo je 3. Musí vyjsť vždy jednociferné.
náhodný príklad 26.9.1975 2+6+9+1+9+7+5=39
3+9=12 1+2=3

blcha55

ahojte.Chcela by som sa opytat- ak si pocitam vzorec osudu - a eislo osotnosti mi vyslo 12- tak mam to cilo ozlozit na 1+2=3, alebo ho nechat tak...dakujem

lucia371981

Dobry den pani vestica. ja Vam verim volam sa Lucia, nar. 3.7.1981 . chcela by som sa spytat, kedy sa vyriesi moja otazka ohladne citov, a ako dalej v praci.. mozete mi odpovedat aj na email nezabudka02@centrum.sk dakujem Vam