Kto koľko váži a koľko chce schudnúť

Príspevok v téme: Kto koľko váži a koľko chce schudnúť
evitka

ahojte vsetky, ktore chcete zhodit a vyzerat fit...tuto temu som zalozila preto lebo kazda chceme vyzerat naj. a ked sa budeme medzi sebou porovnavat a zdravo sutazit tak mozno to niektorym pomoze dosiahnut skor vytuzeny ciel..pravdaze kazdy dobry napad ako na to je vitany..takze zacinam...mam 26 rokov...170..60kg obvod stehna 58, brucho 70 a zadok 96...citmi sa hrozne z toho ako vyzeram takych 5kg dole by bolo skvele................viete pomoct.dakujem.

zaba

O 8smej to noeje este taky zly cas,ja som sa minule drzala cely den,ze aj zeleninu a celozrnne veci a tak,a potom o 11tej vecer to prislo,dve velke cokolady a keksy,a potom som sla spat,tak som mala aspon sladke sny:)

evitka

zaba to je tazko s tym zdravym stravovanim aj ked nie pre kazdeho..ja som sa dnes drzala cez den ovocie, zelenina, rybka, zelene caje a od osmej mam za sebou pol litra zmrzliny, dve velke coko, balicek cukrikov a chipsov...to je strasne a rano budem mat zase ideal zdraveho dna

evitka

sophia ak si silnejsia tak ti to asi nepomoze jest to co zaba..ja mam 60kg ako som uz spominala a poviem vam ze radsej budem mat 65 ako 50 a menej

zaba

ja ani neuvazajum nad dietami,skor by som chcela jedavat zdravsie,lebo len same somariny pojem,keksy,kolace,to ani nechcem vediet aky mam cholesterol

zaba

pardon,nechcela som provokovat,len som chcela dodat ze netreba mysliet len na diety ved zijeme len raz,a ktora baba je so sebou spokojna?na taku som este nenatrafila

evitka

tak preco uvazujes nad dietami a to ze si plocha nevadi..ja mam o viac par kg viac ako ty a tiez som plocha...tak s tym sa fakt netrap akurat naco vobec ty hovoris o diete fakt nechapem..no vsak ty uz musis vediet sama najlepsie ako si to myslela a ako sa citis aj tak ti drzim palce aby si bola so sebou spokojna a stastna ako vsetkym co tu prispievaju

evitka

germi neblazni!!! zaba nechcem ta urazit ale 10kg naviac by ti neublizilo, neverim ze si so sebou spokojna, nechcem ta urazit ale ta veta co tam po diete bola nejako divne myslena...ak si to myslela ako si napisala tak mas pravdepodobne anorexiu a ak si to myslela tak ze tu cakas ako ti budeme vypisovat aka si uzasna ze ty predsa nemusis chudnut a mysliet na diety a to faaakt si spapala tanier kolacov...ludia si tu pisu lebo si chcu poradit a podporit sa navzajom takze asi si sa netrafila

germi

ty vole! zaba, ty si fakt zaba :))) jakoze espekt pre taku stihlost... ja mam 175 cm a okolo 66kg... boze, mam o 2cm viac jak ty a o 20kg viac... :( normalne si mi depky spravila ;)